Fii proaspătă în fiecare dimineață!

gerovital happiness

De când deschidem ochii și ne lăsăm sărutate de lumina dimineții, ne dorim să ne începem ziua în cel mai dulce și mai aromat mod. Și, pentru că ne ocupăm întotdeauna întâi de revigorarea tenului și a corpului nostru, ce poate fi mai minunat decât să avem la îndemână creme și loțiuni care să fie nu numai foarte eficiente, ci să aibă și o mireasmă care să te îmbete de plăcere?

gerovital happiness

Acesta este argumentul cel mai puternic de la care a pornit și Farmec când a adus pe bancul de lucru din laboratorul de cercetare de la Cluj ideea unei game fructate, care să aibă nu numai o aromă divină, ci să ne și facă să ne simțim împrospătate și gata să luăm lumea în piept.

Gerovital Happiness este pregătită cu produse speciale pentru fiecare tip de ten, astfel încât fiecare dintre noi să ne putem alege ce e cel mai potrivit pentru noi. Sunt produse cu consistențe ușoare, diafane, răcoritoare, potrivite atât pentru cele mai tinere dintre noi, cât și pentru cele care își doresc să-și înceapă ziua cu multă energie și bucurie, indiferent de vârsta pe care o au.

Gerovital Zmeura

Gerovital Happiness Zmeură sunt produse perfecte pentru tenul normal. Fără parabeni, acestea hidratează în profunzime și ajută tenul să fie vesel și luminos toată ziua, iar corpul să se simtă răsfățat încă de la primele ore ale dimineții. Astfel, gama conține o cremă gel pentru curățarea feței, o cremă Color Control' pentru tenul deschis la culoare, precum și o mască hidratantă ideală pentru readucerea prospețimii la nivelul pielii. Cât despre corp, o cremă scrub perfectă pentru redarea elasticității pielii picioarelor și o loțiune de corp hidratantă sunt tot ce avem nevoie pentru a ne simți minunat.

Gerovital Afine

Tenul mixt și gras are nevoie de vitamina C și de substanțe active care să țină departe punctele negre și coșurile, așa că Gerovital Happiness Afine este pregătit să regleze secreția de sebum și să acționeze antioxidant asupra pielii. Astfel, gelul spumant demachiant, crema cc, serul imperfecțiuni cu efect de iluminare, ca și crema hidratantă matifiantă sunt ajutoarele perfecte ale oricărei dimineți. Cât despre corp, laptele hidratant și emolient este aliatul nostru când ne dorim să strălucim pe parcursul întregii zile.

Gerovital Caise

Caisele sunt fructe delicioase, pe care le iubim pentru că ne duc mereu cu gândul la primele zile de vară, la prospețime și la arome catifelate. Gerovital Happiness a preluat principiile active ale acesui fruct minunat într-o serie de produse special destinate tenului uscat. Astfel, tenul poate fi răsfățat și hidratat cu un fluid de curățare zilnică, o mască pentru gomaj ideală pentru pregătirea tenului, o cremă hidratantă și o cremă cc potrivită pentru tenurile medii. La acestea se adaugă aromele cremei deodorizante pentru picioare și ale loțiunii de corp cu efect de strălucire, armele secrete ale oricărei femei fermecătoare.

Câte argumente aromate și eficiente, tot atâtea motive de fericire – Gerovital Happiness este cea mai bună prietenă a dimineților tale sărutate de lumină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda