Fetița de la fereastră. O familie a vrut să adopte acest copil, dar agenția de adopții le-a transmis părinților că fac o mare greșeală

fetița de la fereastră

“Fetița de la fereastră” este povestea tristă a unei copile de doar câțiva anișori care, ani de zile, a fost ținută de mama ei în condiții greu de imaginat. În momentul în care a fost descoperită, micuța a fost internată într-un centru de plasament. Într-o zi, un cuplu a venit la centru pentru a adopta “fetița de la fereastră”. 

Bernie și Diane Lierow este un cuplu aveau deja cinci copii. Pentru că aceștia erau deja mari și părăsiseră casa părintească, Bernie și Diane au decis să adopte o fetiță. Drept urmare, cei doi s-au adresat unei agenții de adopții și aici li s-a prezentat o serie de copii ce puteau fi adoptați. Dintre toți copiii, femeii i-a atras atenția o fetiță care părea ruptă de ceea ce se întâmpla în jurul ei, cu un ușor handicap.

Citește și O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort. Câteva zile mai târziu, cumpărătorul i-a făcut un cadou neașteptat

“Fetița de la fereastră”, victima neglijenței mamei ei

Cei doi părinți s-au arătat interesați de fetiță, însă reprezentanții agenției le-au sugerat să se orienteze către alt copil, întrucât cel ales de ei are mari probleme. La insistențele celor doi, asistenta socială le-a povestit că micuța a fost victima neglijenței inimaginabile a mamei sale.

În 2005, un vecin de-al familiei fetiței a sunat la Poliție pentru a reclama faptul că în casa vecinilor lui se întâmplă ceva suspect: o față slabă și palidă privește continuu, cu privirea pierdută, pe fereastră. Organele de Poliție au descins la adresa comunicată de reclamant. Acolo au gasit-o pe Danielle (6 ani), abandonată în spatele casei, într-o cămăruță nu mai mare decât… un dulap. Fetița stătea pe o saltea foarte murdară și era înconjurată de scutece murdare.

Citește și Bebelușul i-a salvat viața acestei femei. Ce a aflat în timpul unei ecografii?

 

 

Danielle nu putea să vorbească, nu putea să mănânce alimente solide și era plină de păduchi. Mama fetiței a fost decăzută din drepturile părintești, iar copilul a fost internată timp de șase luni în spital pentru a fi stabilizată. Conform psihologului care a examinat-o, deși avea șase ani, Danielle avea capacitatea mentală a unui bebeluș. Fetița a fost diagnosticată cu o formă de autism determinată de mediul înconjurător. Ea fusese privată de contactul cu oamenii ani întregi și nu știa să interacționeze cu aceștia.

Povestea tragică a micuței a fost decisivă pentru Bernie și Diane, care au adoptat-o fără să stea pe gânduri.

fetița de la fereastră

Cum a evoluat psihic “fetița de la fereastră”

Odată ajunsă în sânul familie Lierow, Danielle a continuat să facă crize în medie de 7-8 ori zilnic și a refuzat să iasă din casă. Începuse să mănânce foarte mult, neputându-și controla sub nicio formă foamea, asta după ce fusese înfometată în primii șase ani de viață.

 

Dar, cum bine știm, iubirea face minuni. Dragostea și încurajările părinților adoptivi au ajutat-o să facă progrese remarcabile. Mai întâi, Danielle a învățat lucruri elementare: spălatul pe dinți, spălatul mâinilor sau mersul la toaletă.

După experiența traumatizantă pe care a avut-o cu mama ei, Danielle a devenit extrem de neîncrezătoare în femei. Ani de zile, s-a chinuit să-și dezvolte raporturi sociale cu oamenii în general, și cu femeile în special. În cele din urmă, raporturile ei cu lumea înconjurătoare s-au îmbunătățit vizibil.

Citește și Era certată de profesori pentru că nu era atentă în clasă, dar ea suferea de o boală foarte gravă. Ce diagnostic i-au pus medicii?

Sursa: www.dailymail.co.uk

Surse foto: capturi YouTube, shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate