Bebelușul i-a salvat viața acestei femei. Ce a aflat în timpul unei ecografii?

Bebelușul i-a salvat viața acestei femei

Un copil are puterea de a schimba radical viața oamenilor, însă pentru această femeie, bebelușul pe care îl purta în pântece a reprezentat o nouă șansă la viață. Ce a aflat în timpul unei ecografii i-a salvat viața. 

Când era însărcinată în opt săptămâni, Yasmin Randall a mers la medic pentru o ecografie, dorind să se asigure că sarcina decurge perfect normal. În timpul examinării, medicii au fost nevoiți să îi dea tinerei o veste proastă.

Bebelușul i-a salvat viața acestei femei. Ce a aflat în timpul unei ecografii?

Deși nu se confrunta cu simptome neplăcute, în urma ecografiei, medicii au descoperit o umflătură la nivelul vezicii urinare. După mai multe investigații, femeia a aflat că umflătura care devenise vizibilă la ecografie era, de fapt, o tumoare. Pentru că exista riscul ca tumoarea să se dezvolte, medicii au anunțat-o pe  Yasmin Randall și pe iubitul ei că va fi nevoie de operație, iar intervenția chirurgicală ar putea afecta sarcina. Cu toate acestea, operația a decurs bine, iar ulterior, tânăra a născut un copil perfect sănătos.

“Lottie este un copil minunat. Nu numai că este uimitor că a supraviețuit intervenției chirurgicale în timp ce era încă în uter, dar mi-a salvat viața. Nu aveam simptome specifice cancerului. Îmi e teamă să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu aș fi făcut ecografia cu ultrasunete la momentul respectiv. Cu câteva luni înainte am suferit o sarcină extrauterină care apare atunci când embrionul se poziționează în afara uterului. Chiar dacă am făcut o ecografie la șase săptămâni, eu și Carl am vrut să ne asigurăm că e totul în regulă, așa că am mers la o clinică privată (…) Mă gândeam doar la copilul meu. Am fost devastată atunci când medicii m-au avertizat că există riscul de avort spontan.”, a spus Yasmin Randall, potrivit mirror.co.uk.

Operația nu a fost o opțiune pentru viitoarea mamă, ci o necesitate, având în vedere că exista riscul ca tumoarea să se răspândească, să provoace sângerări interne și să pună în pericol atât viața mamei, cât și a copilului.

Foto: facebook

Citește și:

Și-a dorit sprâncene perfecte, dar rezultatul final a fost dezastruos. Ce a pățit această femeie?

Reacție revoltătoare a unui judecător vizavi de cazul unei femei abuzate sexual: Te-ai gândit că ai fi putut evita violul ținându-ți…?'

O asistentă a recunoscut că a schimbat peste 5000 de copii la naştere

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate