Bebelușul i-a salvat viața acestei femei. Ce a aflat în timpul unei ecografii?

Un copil are puterea de a schimba radical viața oamenilor, însă pentru această femeie, bebelușul pe care îl purta în pântece a reprezentat o nouă șansă la viață. Ce a aflat în timpul unei ecografii i-a salvat viața. 

Când era însărcinată în opt săptămâni, Yasmin Randall a mers la medic pentru o ecografie, dorind să se asigure că sarcina decurge perfect normal. În timpul examinării, medicii au fost nevoiți să îi dea tinerei o veste proastă.

Bebelușul i-a salvat viața acestei femei. Ce a aflat în timpul unei ecografii?

Deși nu se confrunta cu simptome neplăcute, în urma ecografiei, medicii au descoperit o umflătură la nivelul vezicii urinare. După mai multe investigații, femeia a aflat că umflătura care devenise vizibilă la ecografie era, de fapt, o tumoare. Pentru că exista riscul ca tumoarea să se dezvolte, medicii au anunțat-o pe  Yasmin Randall și pe iubitul ei că va fi nevoie de operație, iar intervenția chirurgicală ar putea afecta sarcina. Cu toate acestea, operația a decurs bine, iar ulterior, tânăra a născut un copil perfect sănătos.

“Lottie este un copil minunat. Nu numai că este uimitor că a supraviețuit intervenției chirurgicale în timp ce era încă în uter, dar mi-a salvat viața. Nu aveam simptome specifice cancerului. Îmi e teamă să mă gândesc ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu aș fi făcut ecografia cu ultrasunete la momentul respectiv. Cu câteva luni înainte am suferit o sarcină extrauterină care apare atunci când embrionul se poziționează în afara uterului. Chiar dacă am făcut o ecografie la șase săptămâni, eu și Carl am vrut să ne asigurăm că e totul în regulă, așa că am mers la o clinică privată (…) Mă gândeam doar la copilul meu. Am fost devastată atunci când medicii m-au avertizat că există riscul de avort spontan.”, a spus Yasmin Randall, potrivit mirror.co.uk.

Operația nu a fost o opțiune pentru viitoarea mamă, ci o necesitate, având în vedere că exista riscul ca tumoarea să se răspândească, să provoace sângerări interne și să pună în pericol atât viața mamei, cât și a copilului.

Foto: facebook

Citește și:

Și-a dorit sprâncene perfecte, dar rezultatul final a fost dezastruos. Ce a pățit această femeie?

Reacție revoltătoare a unui judecător vizavi de cazul unei femei abuzate sexual: Te-ai gândit că ai fi putut evita violul ținându-ți…?'

O asistentă a recunoscut că a schimbat peste 5000 de copii la naştere

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate