O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort. Câteva zile mai târziu, cumpărătorul i-a făcut un cadou neașteptat

o femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mortSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cea mai mare bucurie a unei femei este să aducă pe lume un copil. Cea mai mare durere este să-și vadă copilul mort. Valerie Watts, o americancă din Minnesota, aștepta cu nerăbdare să-și strângă în brațe bebelușul. Totul era pregătit să-l primească pe Noah, dar micuțul avea să nu-și cunoască locuința.

Conform www.dailymail.co.uk, femeia a aflat, în luna a noua de sarcină, că fătul din pântecele ei este mort.  Valerie a fost devastată de veste și a căzut într-o depresie profundă.

O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort

Totuși, aproape un an, tânăra n-a avut puterea să se atingă de lucrurile din camera pe care i-o pregătise bebelușului. La capătul unui an, Valerie a decis să vândă obiectele de care ar fi trebuit să se folosească micuțul și care îi aminteau constant de el.

Leagănul bebelușului a fost imediat achiziționat de Gerald Kumpula. Acesta nu știa nimic despre tragedia femeii, el presupunând doar că tânăra i-a vândut leagănul doar pentru că bebelușul ei crescuse și nu mai avea nevoie de el.

 

În momentul în care s-a dus să achiziționeze leagănul, bărbatul a mers însoțit de soția lui. Aceasta a vorbit puțin cu Valerie și a aflat drama pe care o suferise. Ajunși acasă, femeia i-a povestit soțului ei despre moartea bebelușului lui Valerie. În acel moment, Gerald a înțeles cât de important era pentru Valerie obiectul pe care tocmai îl cumpărase.

Cumpărătorul a decis să-i înapoieze leagănul, dar… sub o altă formă

Totodată, bărbatul a înțeles că acel leagăn i-ar fi provocat multă durere lui Valerie dacă l-ar fi păstrat în această formă. Prin urmare, a decis să-i dea o altă formă și să i-l înapoieze femeii. Gerald a transformat leagănul într-un scaun frumos pe care să-l folosească Valerie, astfel încât amintirea bebelușului ei să rămână mereu vie, dar să nu doară atât de tare.

La o săptămână după ce a transformat leagănul în scaun, bărbatul s-a întors la Valerie. Leagănul pe care femeia nu l-a putut folosi și care era o amintire dureroasă a lui Noah devenise acum un scaun elegant, care avea să rămână pentru totdeauna în casa ei.

Valerie a fost extrem de impresionată de acest gest și a primit cadoul cu lacrimi în ochi.

Citeste si

După ce s-a luptat cu oboseala cronică, pierderile de memorie și căderea părului, o femeie a descoperit că un lucru din casă o otrăvea. Ce îi punea sănătatea în pericol?

A devenit dependentă de bronz, dar nu solarul este secretul ei. Este incredibil ce face această tânără pentru a arăta așa

Sursă foto: capturi YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate