Era certată de profesori pentru că nu era atentă în clasă, dar ea suferea de o boală foarte gravă. Ce diagnostic i-au pus medicii?

Acum are 21 de ani și duce o viață normală, dar în copilărie, această tânără era certată de profesori pentru că nu era atentă în clasă. După doi ani de investigații, medicii au descoperit că, în realitate, ea suferea de o boală foarte gravă și care o făcea să se comporte diferit față de ceilalți copii. 

Jasmine Banovic studiază designul grafic și de la vârsta de 15 ani, tânăra a fost școlarizată acasă. Pentru că stresul îi agrava problemele de sănătate și de multe ori se simțea exclusă, părinții tinerei au decis să o retragă de la școală și au preferat să se ocupe de educația ei acasă.

Era certată de profesori pentru că nu era atentă în clasă, dar ea suferea de o boală foarte gravă

La vârsta de 11 ani, Jasmine Banovic a descoperit că suferă de epilepsie. În cazul ei, boala se manifesta prin momente în care devenea inconștientă preț de câteva secunde, lucru care îi făcea pe profesori să o certe, reproșându-i că nu este atentă la ore. Crizele au continuat, tânăra ajungând să aibă pâna la 30 de convulsii pe zi, cu o durată între zece secunde și până la cinci minute.

“În primii cinci ani după ce am primit diagnosticul, nu am spus nimănui, doar celui mai bun prieten și familiei. La acea vârstă, vrei doar să fii ca toți ceilalți. Nu am vrut ca acest lucru să se întâmple, și spunând-o cu voce tare, simțeam că o accept cumva, ceea ce nu eram gata să fac. Cred că unii dintre prietenii și profesorii mei știau, pentru că le-au spus părinții mei, dar nu le-am vorbit niciodată despre asta. Cum aș putea să le explic celorlalți acest lucru atunci când nici măcar eu nu îl înțelegeam?”, a povestit Jasmine Banovic, potrivit dailymail.co.uk.

Oamenii credeau de cele mai multe ori că este o fire visătoare, că nu își dorește să fie atentă, în timp ce Jasmine Banovic se lupta cu o boală cruntă. Tânăra s-a simțit izolată și a trăit mereu cu teama că ar putea suferi crize mai grave în timp ce se afla la școală, motiv pentru care părinții au retras-o de la cursuri.

“A trebuit să renunț la școală pentru că în acest loc crizele mele și anxietatea erau foarte dure. Când mergeam la școală mă simțeam ignorată și neînțeleasă. La acea vârstă, tot ce îți dorești este să te integrezi, dar mă simțeam atât de diferită. Am ajuns să mă izolez, fără să fac față și să vorbesc despre ce mi se întâmpla.”, a mărturisit tânăra.

Având parte de sprijinul familiei și urmând un tratament corect, tânăra a început să ducă o viață normală.

Foto: facebook

Citește și:

O femeie a vândut pătuțul bebelușului ei care s-a născut mort. Câteva zile mai târziu, cumpărătorul i-a făcut un cadou neașteptat

După ce s-a luptat cu oboseala cronică, pierderile de memorie și căderea părului, o femeie a descoperit că un lucru din casă o otrăvea. Ce îi punea sănătatea în pericol?

A devenit dependentă de bronz, dar nu solarul este secretul ei. Este incredibil ce face această tânără pentru a arăta așa

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate