Fernando Colunga, la 56 de ani. Cum arată actorul din „Sărmana Maria” și de ce nu a ajuns la altar până acum?

Fernando Colunga Olivares este unul dintre cei mai râvniți actori mexicani, întrucât are o listă lungă de roluri în telenovele îndrăgite precum „Sărmana Maria' și „Pasiune și putere'. În plus, celebrul interpret este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați din America Latină.

Actorul s-a născut pe 3 martie 1966, în Mexico City , spre surprinderea tuturor fanilor săi, Fernando Colunga a studiat ingineria civilă și a avut o afacere cu hardware și a fost chiar barman. Cu toate acestea, nu a durat mult până când a urmat calea adevăratei sale pasiuni: actoria.

Fernando Colunga și ThaliaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

În 1988, Colunga a fost cascador în telenovela „Dulce Desafio'. Mai târziu, a obținut un rol principal în „Dincolo de pod' (1993), urmat de „ Marimar ' și „Alondra'. Fernando Colunga a obținut faima internațională interpretând rolul lui Luis Fernando de la Vega în „María la del barrio' (1995), unde a jucat alături de vedeta mexicană, Thalía.

La cei 55 de ani, Fernando Colunga arată incredibil de bine, iar trecerea anilor nu și-a pus deloc amprenta pe fizicul său, fiind la fel de șarmant și carismatic. De-a lungul timpului, actorul a fost văzut alături de multe femei celebre, cum ar fi Thalia, Aracely Arambula, Adela Noriega și Blanca Soto. Acestea au fost și colegele sale de pe platourile de filmare. Cu toate acestea, nici una nu l-a convins să facă pasul cel mare.

Fernando Colunga a încercat să-și țină departe de public viața personală și a reușit în cea mai mare parte, potrivit Un Nuevo Dia.

„E partea importantă și magică din mine', a spus actorul.

Cât despre căsătorie, Colunga a spus că respectă instituția în sine, însă o hârtie nu înseamnă totul într-o relație.

„Îmi place să am o relație stabilă. (…)Nu îmi e teamă de asta, dar nu mă leagă o hârtie', a mai dezvăluit Fernando Colunga.

Mai mult decât atât, acesta a spus că femeia perfectă pentru el este aceea care îi înțelege nevoile, cariera și nu
devine suspicioasă atunci când lipsește mult de acasă, el având un program încărcat cu multe filmăro și întâlniri.

„Trebuie să fie o persoană inteligentă, foarte încrezătoare în propiile forțe', a descris-o actorul pe femeia ideală pentru el.

Cât despre copii, carismaticul burlac a mărturisit că și-ar dori să aibă moștenitori și consideră că viața este plină de surprize.

„Viața e schimbătoare, dar încă am timp', a conchis actorul, invitat în emisiunea matinală Un Nuevo Dia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete