Ce s-a întâmplat cu Adela Noriega? Actrița a dispărut din telenovele într-un mod misterios

Ce s-a întâmplat cu Adela Noriega? Actrița a dispărut din telenovele într-un mod misterios

În 2008, Adela Noriega a jucat în ultima ei telenovelă „Fuego en la Sangre' în rolul principal al „Sofiei Elizondo Acevedo'. De atunci actrița a decis să se îndepărteze de viața publică și se știe foarte puțin despre ea astăzi. Te-ai întrebat vreodată ce s-a întâmplat cu actrița celebră și de ce a dispărut misterios din telenovele?

Adela Noriega are doi frați și a fost descoperită la vârsta de 12 ani de un „vânător' de talente, pe când se plimba cu mama ei. Rapid, actrița a început să cucerească publicul micului ecran cu rolurile sale de neuitat în astfel de proiecte iconice precum „Quinceañera', „Alborada', „El Manantial'. Acestea fiind câteva dintre numeroasele sale apariții.

Cu toate acestea, când Adela Noriega se afla în vârful carierei sale ca protagonistă a telenovelelor, actrița a dispărut din industria de divertisment. Au apărut zvonuri cum că a făcut acest lucru din cauza presupusei relații (niciodată confirmate) pe care a avut-o cu fostul președinte al Mexicului, Carlos Salinas de Gortari.

Alții susțin că retragerea Adelei Noriega a fost cauzată de o dezamăgire amoroasă, în urma unei relații cu cântărețul Luis Miguel. Bineînțeles, zvonurile nu s-au oprit aici și s-a scris că aceasta ar fi suferit o intervenție chirurgicală estetică nereușită, așa că a fost forțată să se îndepărteze de platou.

După 13 ani de absență a Adelei Noriega din telenovele, se spune că actrița se ocupă de o afacere imobiliară.

În 2018, jurnalistul Gustavo Adolfo Infante a dezvăluit în „De Primera Mano' că Adela Noriega locuiește în Mexico City:

„Din respect pentru individualitatea și intimitatea sa, nu voi spune unde, știu în ce clădire locuiește. Ea este în imobiliare. Are o companie imobiliară și are terenuri, apartamente și case', a explicat jurnalistul.

Pe de altă parte, directorii de la Televisa au declarat la începutul acestui an că o vor căuta și îi vor solicita să se întoarcă din nou la postul de televiziune. Noriega este una dintre puținele figuri mexicane care își păstrează viața privată total ermetică, pentru că atunci când nu se află într-un proiect pe platoul de filmare, ea este complet absentă din lumina reflectoarelor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete