Femeile iubesc berea și nu se tem s-o arate

Un studiu recent realizat pentru Asociația Berarii României a adus noi informații despre consumatorii de bere, în special despre femeile care preferă această băutură. S-a descoperit că cele mai multe doamne și domnișoare preferă să lase în urmă stereotipiile de genul „o domnișoară nu bea niciodată din sticlă!'  sau „berea nu e pentru femei' și aleg, în schimb, să se bucure la ieșirile cu prietenii consumând ceea ce le face plăcere, nu ceea ce se așteaptă alții de la ele.

bere

Ce cred ceilalți despre asta?

Adevărul e că femeile puternice și sigure pe ele nu au timp să fie prea preocupate de ceea ce cred alții despre ele, cu atât mai mult atunci când își dau seama că părerea celor din jur e bazată strict pe preconcepții învechite a căror vreme a trecut demult. Ele știu că alegerea unei beri la terasă nu le face mai puțin feminine, ci dimpotrivă, le creează o imagine de femeie normală, care nu se teme că ar putea fi percepută greșit. Această alegere face parte din farmecul lor, iar bărbații sunt perfect conștienți de asta.

De ce le place femeilor berea și care sunt subiectele de conversație „la bere'

Femeile participante la studiu au povestit că, în primul rând, gustul este motivul alegerii acestei băuturi; de altfel, atunci când beau bere se simt moderne și încrezătoare, indiferent că aleg să consume această băutură la ieșirile cu fetele sau la ieșirile cu tot grupul de prieteni.

CITEȘTE continuarea articolului aici!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Noutati