Alternativă de bun gust la Black Friday-ul comercial

Cunoşti starea de mi s-a luat până peste cap de deadline-uri, aglomeraţie, oameni ursuzi şi nervoşi peste tot?' Dacă da, e timpul să părăseşti lumea asta nebună. Te invit însă într-alt, unde timpul curge mai lent.

poza1

Lumea de care îţi vorbesc este una de pietre semipreţioase şi mărgele comune transformate în bijuterii uluitoare. De parfumuri, creme şi săpunuri scoase parcă din vasul unor alchimisti. De cufere şi cutiuţe în care nişte moderne Ilene Cosânzene îşi poartă cele mai dragi obiecte.

Aici rochiile boeme sunt prietene cu iile migălite, pantofii de lac fac casă bună cu papuceii din lână, iar păpuşile de porţelan îşi pleacă graţios căpşoarele pe delicate pernuţe brodate.

Breslo.ro – un fenomen unic cu peste 100.000 de iubitori de creativitate românească

Breslo, comunitatea creatorilor români, este un fenomen unic într-o Românie în care rochiile sunt cumpărate din cel mai apropiat mall, sperând să nu se deascoasa fix la petrecerea de la birou, sau să nu se nimerească vreo colegă fix cu acelaşi model, dar măsură mai mică.

Când auzi de Breslo, nu ai cum să nu devii curios. Ce înseamnă, de ce numele asta? Îţi spun: aici e locul în care vrei să te retragi că să visezi. Poţi privi fără să ţi se ceară să cumperi un produs, aşa cum nu îţi trebuie cont că să visezi.

Creatori de de toate vârstele, meşteri şi maeştri în egală măsură

Când intri pe Breslo , nu ai cum să nu devii dependend de oamenii minunaţi de acolo. Nu ai cum să rămâi indiferent în faţă creaţiilor născute din pasiune, dorinţa de frumos, creativitate şi multă, multă muncă.

poza2

Sunt handmade-işti de toate vârstele, se vede asta în notă personală a obiectelor create. Meşteri şi maeştri în egală măsură, mult prea puţin cunoscuţi faţă de cât de multă mediatizare ar merită. Poate fiindcă orice comoară se lasă mai greu descoperită.

Breslo.ro – o revoluţie a bunului-gust

Oricât te-ai strădui, nu epuizezi uşor paginile, o dată pentru că sunt numeroase, a două oară pentru că nu te poţi hotărî ce să alegi şi ai nevoie de o wish list. Dând click după click, vei înţelege frumuseţea acestei revoluţii a bunului-gust şi vei avea şi tu convingerea fermă că aceşti creatori sunt adevăraţii trend-setteri din România.

3 marketplace-uri: handmade, vintage şi materiale art si art&hobby

Pe platforma această, despre care se vorbeşte mult prea puţin la birou sau în staţia de metrou, am descoperit nenumăraţi creatori super-talentaţi. Dar asta nu este tot. Breslo nu înseamnă doar handmade.

Pentru pasionaţii de vintage există o categorie specială doar pentru ei. Poşete din anii ‘80, rochii cum numai în filme mai găseşti şi pantofi din piele naturală – pe toate le găseşti pe Breslo. În plus, dacă îţi place să faci handmade, există magazine care îţi vor pune la dispoziţie cele mai frumoase materiale art&hobby, demne de proiectele tale creative.

Un Black Friday plin de bun-gust şi creaţii pe măsură aşteptărilor tale

Vestea cea mare e că şi Breslo participa la Black Friday! Şi pentru că vor să fie mereu cu un pas înaintea tuturor, se pregătesc nu de o zi, ci de 3 zile consecutive de reduceri de până la 70%!

poza3

În weekendul 28-30 noiembrie, peste 600 de creatori români te aşteaptă nerăbdători să îţi adaugi produsele preferate în coşul de cumpărături. Aşa că pregăteşte-te şi pune-te la curent cu tot ce se inatmpla pe Breslo de Black Friday! Mai multe detalii aici >> Black Friday pe Breslo.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda