Extravaganță la 62 de ani: Madonna și-a făcut primul tatuaj!

lucruri pe care nu le știai despre Madonna

Luni, 7 decembrie 2020, cântăreața în vârstă de 62 de ani a dezvăluit că și-a făcut primul tatuaj care îi va aminti întotdeauna de copiii ei.

Ea a publicat pe Instagram o serie de fotografii care au descris experiența ei din Shamrock Social Club, un salon de tatuaje din Hollywood.

Potrivit People, Madonna a tatuat literele „LRDMSE' într-un font în stilul mașinii de scris în interiorul încheieturii mâinii ca o dedicație adusă celor șase copii ai săi: Lourdes, 24 de ani, Rocco, 20 de ani, David, 15 ani, Mercy, 14 ani și fiicelor gemene Stella și Estere, 8 ani.

Cântăreața a ales cel mai sensibil loc pentru a-și face tatuajul. Mulți dintre cei care se ocupă cu arta corporală susțin că puține locuri de pe corp sunt mai dureroase decât încheietura mâinii, deoarece se află în zona punctului de flexiune. Tatuajul pe încheietură este pentru persoanele curajoase sau cele care au mai avut contact cu acul de cerneală. Prin urmare, cu siguranță artistul care i-a efectuat tatuajul Madonnei a avut o mână delicată și cântăreața nu a simțit prea multă durere.

Vedeta s-a îmbrăcat confortabil pentru vizita ei, purtând un pulover Burberry și o jachetă bomber din piele neagră. De asemenea, a purtat o bandană alb-negru peste gură și nas pentru a rămâne în siguranță în mijlocul pandemiei de coronavirus.

Tatuajul special al vedetei vine la doar câteva săptămâni după ce a sărbătorit Ziua Recunoștinței cu toți cei șase copii ai ei.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete