Expozitie auto – Expomall Auto Mega Fun

Expozitie auto – Expomall Auto Mega Fun

Evenimentul auto al primaverii va avea loc in week-end-ul de Florii, 26 – 28 martie, in parcarea exterioara AFI Palace Cotroceni.

EXPOMALL AUTO MEGAfun, primul eveniment comercial din domeniul auto organizat si promovat sub brandul EXPOMALL, ofera bucurestenilor interesati de achizitia unui automobil posibilitatea de a vedea, testa si compara ofertele dealerilor celor mai importante marci auto de pe piata romaneasca.

Pe mai multe mii de metri patrati, in parcarea AFI Palace Cotroceni din B-dul Vasile Milea, vor putea fi admirate si comandate, intre 26 si 28 martie, ultimele modele ale unor marci precum BMW, Chevrolet, Citroen, Hyundai, Ford, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Skoda, Suzuki sau Volvo.

Reprezentantii marcilor isi asteapta vizitatorii cu cele mai noi promotii si oferte, fiind gata sa raspunda celor interesati la toate intrebarile, inclusiv la cele legate de Programul „Rabla” si la posibilitatile pe care acesta le ofera celor care doresc sa renunte la vechiul automobil si sa achizitioneze unul nou in conditii financiare cat mai avantajoase.

Un punct forte in acest sens il constituie faptul ca expozitia are loc la putin timp dupa marile saloane internationale auto, iar ofertele pentru noile modele abia au fost lansate pe piata.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri