Prințul George împlinește astăzi 6 ani! Fotografii emoționante cu fiul ducilor de Cambridge

În familia regală britanică este motiv de sărbătoare și asta pentru că, fiul cel mare al ducilor de Cambridge, prințul George, împlinește astăzi 6 ani. Pentru a marca momentul așa cum se cuvine, o serie de fotografii oficiale cu prințul George au fost făcute publice.

Prințul George este fiul cel mare al prințului William și al lui Kate Middleton. El s-a născut pe 22 iulie 2013, la 2 ani de la căsătoria ducilor de Cambridge. Membrii familiei regale obișnuiesc să marcheze aniversarea copiilor postând fotografii amuzante cu aceștia, iar Kate Middleton și-a făcut un obicei din a-și fotografia cei trei copii în cele mai drăguțe ipostaze.

Prințul George împlinește astăzi 6 ani! Fotografii emoționante cu fiul ducilor de Cambridge

Ziua prințului George nu putea să treacă fără ca familia regală să posteze în mediul online mai multe fotografii oficiale cu acesta. De această dată, fiul cel mare al ducilor de Cambridge a fost surprins în grădina casei de la Palatul Kensington, chiar de către mama sa.

“La mulți ani, prințul George! Ducele și ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească noi fotografii cu prințul George care marchează cea de-a șasea aniversarea a Înălțimii Sale Regale. Aceste fotografii au fost făcute recent în grădina casei sale de la Palatul Kensington de către ducesa de Cambridge. Vă mulțumim tuturor pentru mesajele voastre!”, a fost mesajul oficial transmis de familia regală britanică.

În imagini, ducesa de Cambridge a surprins zâmbetul larg al prințului George, iar cei care au văzut fotografiile au putut observa că acestuia îi lipsesc câțiva dințișori. Imaginile emoționante au fost apreciate de o mulțime de persoane, prințul George primind foarte multe urări.

Chiar dacă au preferat să nu dezvăluie informații despre modul în care îl vor sărbători pe prințul George, se pare că ducii de Cambridge vor pleca într-o excursie în Caraibe, unde se vor bucura de soare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințul George.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Un băiețel de 4 ani susține că este reîncarnarea Prințesei Diana

Protocolul strict urmat de celebritățile care au cunoscut cuplul regal la premiera „Regele Leu'

Cum s-au îmbrăcat vedetele la nunta Adelinei Pestrițu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete