Experiment: nu mai ascundeți rădăcinile gri! Părul arată fantastic cu nuanțe argintii

Majoritatea femeilor trecute de 30 de ani cunosc foarte bine situația: câteva fire de păr alb se tot încăpățânează să apară în creștetul capului. Și cu fiecare an pare că numărul lor se înmulțește. Până la 50 de ani culoarea naturală a părului, dispare.  Și astfel, lună de lună, femeile semnează condica la coafor pentru a-și ascunde podoaba gri naturală a părului lor. Un hair-stylist a făcut un experiment:

Experiment: nu mai ascundeți rădăcinile gri! Părul arată fantastic cu nuanțe argintii

119173657_3520618097968575_4675105816921390874_oSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

La fel ca și ridurile, reflexele argintii ale firelor de păr fac parte din procesul ireversibil de îmbătrânire a celulelor. Nu este nimic grav în asta.

Jack Martin, hair-stylistul vedetelor de peste ocean,  nu vede deloc o problemă în albirea părului, fie chiar și prematură. În ultimii ani el a pornit o campanie de conștientizare a efectelor trecerii timpului asupra chipului femeii. Modificările survenite trebuie îmbrățișate și asumate, nu ascunse… spune acesta.

Astfel, Martin a demonstrat că griul nu se demodează niciodată. Clientele lui au renunțat ușor la vopseaua de păr, iar rezultatul părului natural sau îmbunătățit cu câteva nuanțe argintii este de-a dreptul fantastic.

Pe contul său de Instagram, Martin explică etapele procesului de renunțare la vopseaua artificială din păr. El precizează că e foarte important ca părul să fie suficient de mult crescut pentru ca stilistul să vadă exact nuanțele de gri natural de la rădăcina părului pe care apoi să le recreeze de-a lungul firului de păr.

Majoritatea femeilor au în partea din față o combinație de sare și piper, adică fire de păr albe amestecate printre firele naturale. Părul din spate, de la ceafă, albește mai târziu sau niciodată, spune acesta.

Dacă femeile au răbdare să-și lase 5 centimetri din păr să crească fără să-l vopsească, vor vedea cât de frumoasă este nuanța gri naturală a părului lor. Fiind în carantină, acasă, multe femei nu s-au putut vopsi la timp și multe au realizat că le stă bine acea nuanță argintie. 

Foto: Facebook/

Citeste si:

Cum alegem și cum întreținem forma sprâncenelor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete