EXCLUSIV AVANTAJE: Ana Morodan are o relație specială cu astrologia și tarotul

A apărut de nicăieri adusă în prim plan de ambiția de a reuși, având o voință de fier și o mare doză de asumare și originalitate. Mulți vin, puțin reușesc… Ana Morodan e câștigătoare.

Dacă ai fi nevoită să iei viața de la capăt, la ce ai renunța și ce ai adăuga?
Nu aș renunța la nimic din ce am trăit până acum, dar aș mai lua o pauză, din când în când, de la prea interesant. De când cu vremurile pe care le trăim, mi-e dor de un pic de banal, zău…

Care este prima persoană căreia îi poți spune mulțumesc?
Bunica mea a fost un personaj splendid de la care am luat mult din dragostea pentru cochetărie și băbisme, de care mă bucur atât de simpatic astăzi. Iubea oamenii, cafelele, argintăria și porțelanurile și toată ziua chema la ea manichiuriste, cititoare în Tarot, în cafea și în stele. Mi-a dat sfaturi puține – dar ferme – și mă încuraja mereu să fiu eu.

Există vreo personalitate care să te fi influențat la începutul carierei?
Una din cele mai importante calități ale mele (da, știu, sunt foarte mo-destă) este să îmi găsesc maeștri, oameni tari, talentați, fascinanți, de la care mă încarc puternic cu o energie incredibilă. Fiecare maestru din viața mea m-a influențat la un moment dat și m-a motivat să vreau să devin mai bună și mai puternică.

Celebritatea poate schimba caracterul unei persoane?
Celebritatea poate să-ți ia foarte ușor mințile dacă nu știi să o gestionezi. E important să rămâi cu picioarele pe pământ, să-ți păstrezi valorile și să nu uiți niciodată cine ești cu adevărat. Cred că dacă tu ești egal cu tine nu ai cum să te lași furat de acest miraj.

Cât de importantă este munca și cât de important este talentul pentru un artist?
Ăia care au spus că munca îl înnobilează pe om și că meseria e brățară de aur nu erau niște tâmpiți. Cu oricât de mult talent ai veni pe Pământ, dacă nu îl cultivi prin muncă, responsabilitate și multă disciplină, nu reușești să faci performanță.

Ce crezi că ai fost într-o viață anterioară?
Nu mai rețin exact toate enumerările de la ultima ședintă de astrologie și tarot, dar cu siguranță am fost într-o poziție de autoritate: cred că soacră, matroană sau ceva strămoș de-al lui Kim Ir Sen, pentru că altfel nu-mi explic de unde am moștenit tot acest control freakness și toată iubirea asta pentru băbisme și tâmpisme.

Erai genul de copil care spunea poezii la serbare, care se exprima ușor prin manifestări artistice?
Eram, da… această Maria Callas a serbărilor de Crăciun și final de an. Iubeam de mică spectacolul, îmi plăcea la nebunie să fiu diferită și făceam tot felul de exhibiții și de scheme la care nu se gândea nimeni.

Ce n-ai face niciodată, dar ți-ar plăcea să îi vezi pe alții făcând?
Nu m-am gândit niciodată la asta și să știți că eu în general sunt năpădită de miliarde de gânduri. Probabil n-aș face sporturi extreme sau tot felul de activități cărora eu nu le văd sensul, dar de obicei fac cam tot ce îmi pun în minte.

Foto: Protv

Citeste și:

EXCLUSIV Taximetristul Rață din Las Fierbinți este un actor cu greutate. A câștigat un premiu UNITER, joacă în piese complexe și crede că ANAF-ul este cea mai comică instituție din România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete