Evita alergiile cu masina de spalat rufe Bosch Avantixx 7

Odata cu venirea primaverii, care ne schimba starea de spirit in bine, se ivesc si alergiile de sezon. De regula, responsabili pentru aparitia acestora sunt acarienii, polenul florilor, praful si parul animalelor, iar cea mai buna metoda de prevenire a alergiei este evitarea factorului responsabil.

O solutie perfecta pentru preintampinarea acestor afectiuni este utilizarea masinii de spalat rufe Bosch Avantixx 7, antialergica, unica prin certificarea Europeana de Calitate ECARF. Certificarea Europeana de Calitate ECARF urmeaza reguli stricte si este acordata doar produselor care imbunatatesc demonstrabil calitatea vietii persoanelor care sufera de alergii.

Bosch este primul producator de masini de spalat care indeplineste criteriile Centrului European al Fundatiei de cercetare a alergiilor (ECARF) datorita programului Sensitive dezvoltat pentru gama de masini de spalat rufe de 7 kg, Avantixx 7, dar si pentru gama de 8 kg, Logixx 8. Astfel, reziduurile care determina alergiile sunt reduse la maximum.

Cu ajutorul ciclurilor de spalare si clatire mai lungi si prin folosirea cantitatii adecvate de apa, polenul florilor, parul animalelor si reziduurile de detergent sunt indepartate in intregime. Pentru persoanlele sensibile, acest lucru reduce considerabil riscul de a intra in contact cu alergeni.

In plus, masinile de spalat Bosch Avantixx 7, incadrate in clasa de eficienta energetica A-20% , asigura reglarea exacta a consumului de apa in functie de cantitatea de rufe datorita functiei ActiveWater. Mai mult, tamburulul WaveDrum garanteaza o spalare mai delicata a rufelor prin distributia egala a apei si a detergentului.
Modelele Bosch din aceasta gama prezente si pe piata din Romania sunt: WAQ28460BY, WAQ2446KBY, WAQ20460BY.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din