Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, poze incendiare în costum de baie

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, poze incendiare în costum de baie

Eva Zaharescu este fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu. Tânăra în vârstă de 19 ani a pus pe jar imaginația internauților după ce a postat câteva imagini cu ea în costum de baie.

Atunci când Mama Natură te înzestrează cu calități spectaculoase, uneori este și păcat să le ascunzi. Pe același principiu se pare că funcționează și fiica cunoscutei jurnaliste Andreea Berecleanu. Eva Zaharescu se află în vacanță alături de mama sa, în Spania.

„Spania. Câteva zile, un weekend prelungit doar eu și Eva', a dezvăluit chiar știrista.

Tânăra este foarte activă pe rețelele de socializare și i-a încântat pe urmăritorii săi cu câteva imagini spectaculoase într-un costum de baie foarte sexy. Acesta este din două piese și îi scoate în evidență trupul fără de cusur.

Cât despre relația copiilor cu tatăl său, Andreea Berecleanu a declarat, de curând, că Andrei Zaharescu este plecat din țară, dar ține legătura cu copiii prin telefon.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el. El nu și-a atribuit nici o secundă, nici atunci și nici în zilele noastre, rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun', a declarat jurnalista în podcastul lui Damian Drăghici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete