Estetica Awards – concurs de fotografie pentru coafura si machiaj

AVANGARDA : Diana Bicu

Locul 1 AVANGARDA : Diana Bicu – Bucuresti

 

Estetica Awards si-a pastrat calitatea de a fi un concurs apolitic, multicultural si multibrand, avand in continuare dorinta de a valorifica talentul, indiferent de experienta concurentului sau de produsele cu care acesta lucreaza.

Un juriu national si international, impartial, a premiat cele mai bune fotografii pentru cele 5 categorii: tunsoare, culoare, avangarda, comercial si noua categorie introdusa in acest an, machiaj.

Cele 47 de lucrari nominalizate au putut fi admirate in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair la Romexpo, in perioada 23-26 septembrie 2010.

In cadrul evenimentului de decernare a premiilor, Gala Evening, desfasurat in seara de 24 septembrie, au fost premiati ocupantii locurilor 1, 2 si 3 pentru fiecare categorie. De asemenea, designerul Andra Clitan si-a prezentat cea mai noua colectie, pentru sezonul toamna-iarna 2010, “Back to roots”, iar Diana Bicu, stilista membra a GETT’S Artistic Team a prezentat live pe scena un moment deosebit de coafura.

Seara s-a incheiat cu celabrarea celor 3 ani de existenta a publicatiei Estetica Romania & Republica Moldova. Sponsorii evenimentului au fost: L’oreal Professionnel, Wella Romania, Make Up For Ever, Makeup Studio faces by Maria Pauna.

Locul 1 COMERCIAL : Doru Marchis – Cluj

Locul 1 COMERCIAL : Doru Marchis – Cluj

Locul 1 MACJIAJ: Mirela Niculai – Bucuresti

Locul 1 MACJIAJ: Mirela Niculai – Bucuresti

Locul 1 TUNSOARE: Victoria Schimbator - Chisinau

Locul 1 TUNSOARE: Victoria Schimbator – Chisinau

Locul 1 CULOARE: Kovacs Beata – Cluj

Locul 1 CULOARE: Kovacs Beata – Cluj

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri