Este îndrăgostit de tine? 7 semne că te iubește pe ascuns

Tu simți că este îndrăgostit de tine, dar nu ai o dovadă clară că așa este. Energia pe care ți-o transmite de fiecare dată când vă intersectați pare să aibă ceva din energia lui Cupidon, dar parcă nu-ți dă mâna să tragi concluzii greșite.

Astăzi am reușit să elaborăm o listă cu acele semne care îl dau de gol.

Este îndrăgostit de tine? 10 semne că te iubește pe ascuns?

1. Te fixează cu privirea
Îl surprinzi de multe ori că pur și simplu i se blochează privirea pe tine. Te privește îndelung și uneori, parcă, își „montează' și un zâmbet în colțul gurii. Sigur simte ceva deosebit pentru tine.

2. Râde la glumele tale chiar dacă sunt proaste
Este cel mai mare fan al glumelor tale indiferent câ-s bune sau proaste. Îl vezi cum râde din suflet atunci când scoți ceva amuzant.

3. Ești în preajmă, lasă capul în pământ
Asta se traduce prin timiditate. Bărbatul care te place va fi foarte atent ca în preajma ta să nu facă vreo gafă. În plus, comportamentul lui precipitat îți spune clar că te place. Și, nu uita, timiditatea este o dovadă clară de iubire.

4. Este atent la look-ul lui când ești în preajmă
Așa cum noi, femeile, ne dichisim atunci când îl avem pe EL în preajmă, așa și bărbații se dichisesc în preajma EI. În concluzie, dacă bărbatul despre care crezi că te place este suspect de atent la look-ul lui atunci când îi ești prin preajma este evident că ești femeia visurilor lui.

5. Te atinge ori de câte ori are ocazia
Trebuie să-ți dai seama că omul este îndrăgostit de tine până peste urechi doar dacă începe, dintr-o dată, să te atingă „din greșeală'. Uneori te poți trezi că te ia în brațe amical sau că-ți atrage atenția cu atingeri subțile. Te iubește! E clar!

6. Când sunteți în public te evită
Culmea, dar total adevărat. Felul în care reacționăm în situații pe care nu le putem controla este uneori extrem de ciudat. Așa și cu dragostea, este o situație pe care nu o putem controla și reacționăm uneori ciudat. Reține că bărbatul care te iubește… e posibil să te evite atunci când sunteți în public chiar dacă, crede-ne, și-ar dori din tot sufletul să-ți fie aproape.

7. Este foarte atent la ce spui
Urmărește-l pe bărbatul despre care crezi că este îndrăgostit de tine. Dacă este atent la tine, îți răspunde chiar și la răspunsurile care nu sunt tocmai plăcute, este clar, simte ceva frumos pentru tine.

Tu știi cine a fost Cupidon?

Totul despre orgasm. Cum îl atingi și de ce?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro