Octavia Geamănu și Marian Ionescu și-au botezat copilul, în secret. Prezentatoarea a făcut primele dezvăluiri: „Am plâns… incredibil”

Octavia Geamănu și Marian Ionescu și-au botezat băiețelul în secret, în urmă cu doar câteva zile. Nimeni nu a știut că cei doi au pregătit din timp acest eveniment. Prezentatoarea de la Antena 1 a dat primele declarații despre creștinarea copilului ei.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu au organizat botezul băiețelului lor, în mare secret, și au făcut o petrecere mică, doar pentru familie. La eveniment au participat doar nașii și persoanele apropiate din familia lor.

Octavia Geamănu și Marian Ionescu se pregătesc de nuntă

Octavia Geamănu a făcut primele declarații despre botezul copilului ei.

„Am revenit la Observator săptămâna trecută, în weekend. Lumea e în continuă mişcare, tu trebuie să te adaptezi. Nu mai aveam cum să mă întorc la Observator Special, nu mai există rubrica aia. Eu am muncit foarte mult până să ajung să prezint Observatorul. (…) Botezul a fost miercurea. Nu a fost cu sarmale şi cu lăutari. O să vină şi nunta. Ne-am dorit să facem, deşi avem foarte mulţi prieteni, slujba să fie pe sufletul nostru, să simşit din plin acel moment. Am fost doar noi, naşii şi familia, duminică la Mănăstirea Ghighiu. E un loc unde merg de aproape de când m-am mutat în Bucureşti. Am plâns, incredibil, eram atât de emoţionată.

Am fost mai restrânşi, ne-am dorit să fie un eveniment intim în familie. I-am întrebat ce program au miercuri seară, că facem petrecerea de botez. Am vrut ca fiecare să se simtă liber. Nu a fost masă cu meniu, fiecare şi-a luat ce a vrut, fiecare s-a aşezat unde a vrut', a povestit Octavia Geamănu la Antena 1.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Octavia Geamănu și copilul său, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor 

Citește și:

Aurelian Temişan, după concert a ajuns direct pe masa de operaţie: „Mi s-au tăiat picioarele şi mi s-a făcut rău!'

Mirabela Dauer a ajuns pe mâinile medicilor. Vedeta a făcut 6 implanturi odată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati