Mădălin Ionescu trăiește o nouă viață! Imagini emoționante cu fetița și soția lui: „Această femeie mi-a salvat sufletul!”

Mădălin Ionescu trăiește o nouă viață de când a devenit tătic pentru a treia oară. Soția sa, Cristina Șișcanu, a născut o fetiță sănătoasă, pe data de 29 aprilie. De când fetița lui, care a primit numele de Petra, a venit pe lume, prezentatorul este mai fericit ca niciodată și imortalizează de câte ori are ocazia momentele emoționante pe care le petrece alături de copilul său.

Mai mult decât atât, Mădălin Ionescu este parcă și mai îndrăgostit de soția lui, de când aceasta a devenit mamă. Prezentatorul o fotografiază destul de des pe iubita lui, Cristina Șișcanu, și postează imaginile pe contul său de socializare. De asemenea, Mădălin îi face mereu și câte o declarație de dragoste pentru a-i demonstra cât de mult o iubește.

Mădălin Ionescu a mai fost căsătorit cu Mihaela, dar a divorțat în primăvara anului 2011, după 14 ani de căsnicie. El mai are doi copii din mariajul anterior, un băiat pe nume Filip și o fiică pe nume Ștefania, care au rămas în grija sa. Acum, prezentatorul și-a refăcut viața alături de Cristina Șișcanu și este mai fericit ca niciodată.

Pentru a vedea cum arată fiica lor, Petra, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Mădălin Ionescu și-a fotografiat soția gravidă! Cum arată Cristina Şişcanu complet nemachiată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete