Emisiunea „Vorbește lumea” are prezentatori noi. Despre cine este vorba?

Azi-dimineață fanii emisiunii „Vorbește lumea' au avut o surpriză. Locul prezentatorilor Cove și Lora a fost luat de Jorge și Anna Lesko.

Cei doi s-au descurcat minunat până în clipa în care gazdele emisiunii au intrat în platou costumați în ardei iute și elefant. Jorge și Anna Lesko s-au chinuit puțin să afle cine este sub măști și într-un final au fost demascați, iar toți patru au continuat să prezinte emisiunea.

„A fost o glumă amuzantă de 1 aprilie', a spus Cove după ce doi au scăpat de măștile distractive.

Din momentul în care Adela Popescu a anunțat că va fi mămică pentru a treia oară, Lora este noua colegă de platou a lui Cove. Cântăreața a fost extrem de bine primită de fanii emisiunii, lăsându-i acestei un număr mare de încurajări și felicitări.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Încă de la început, artista le-a mulțumit și le-a făcut acestora o promisiune în care îi asigura că va face tot posibilul să le facă diminețile frumoase și relaxante. Până acum, Lora s-a ținut de cuvântul dat și atmosfera din platou este extrem de plăcută.

„Am rămas impresionată de numărul mare de oameni care se bucură să mă revadă în postura de prezentator la @vorbeste_lumea_oficial. Mulțumesc pentru susținere și chiar îmi doresc să avem cele mai frumoase dimineți, împreună (…).'

Foto: Vorbește Lumea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete