Elton John in concert la Bucuresti

Elton John in concert la Bucuresti

Dupa o cariera de aproape cinci decenii si dupa ce artistul britanic Elton John a fost ridicat in 1998 la rang de Cavaler de Maiestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii pentru activitatea muzicala deosebita si implicarea in actiuni caritabile, concertul sustinut de Sir Elton John & Band – World Tour 2010 face parte din cel mai mare turneu pop al acestui an in Europa, o super productie prezentata de ICO Concerts.

Concertul din Romania este organizat de catre Modus, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si Antena 1.

Din 2007 se poate face download la cele peste 500 de cantece semnate Elton John, pentru prima data, in mod legal, de pe internet. Sir Elton este de altfel si primul artist occidental care a concertat in spatiul ex-sovietic.

Pe scurt: "Cel mai bun artist britanic", a fost inclus in "The Rock’n Roll Hall of Fame", 5 premii "Grammy" si un "Grammy Legend Award" etc.. Este "Doctorand de Onoare al Academiei Regale de Muzica", "Comandant al Ordinului Imperiului Britanic" si multe alte titluri la fel de valoroase.

Are un palmares unic: a reusit sa vanda peste 450 de milioane de albume in toata lumea si a avut peste 50 de hituri de TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cantareti ai tuturor timpurilor.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind", "Don’t Go Breaking My Heart", "Something About The Way You Look Tonight", "Sorry Seems To Be The Hardest Word" si "Your Song".

Biletele pentru concertul de la Bucuresti sunt puse in vanzare in reteaua EVENTIM (in reteaua de magazine Germanos, in reteaua magazinelor Vodafone, librariile Humanitas si librariile Carturesti din toata tara) si online la www.eventim.ro.

Locurile rezervate sunt exclusiv pe scaune. Preturi si categorii de bilete:

  • VIP – Champagne Golden Ticket – 650 lei – SOLD OUT!
  • Categoria I – 350 lei;
  • Categoria II – 280 lei;
  • Categoria III – 220 lei;
  • Categoria IV – 150 lei;
  • Categoria V – 100 lei – SOLD OUT!
  • Categoria VI – 90 lei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri