Ellie White, mesaj surprinzător: „Nu ne putem depăşi condiţia de îndoctrinaţi şi mai omorâm mieii de Paşte!”

Ellie White, mesaj surprinzător: „Nu ne putem depăşi condiţia de îndoctrinaţi şi mai omorâm mieii de Paşte!”

De astăzi am intrat deja în Săptămâna Patimilor, și mai este foarte puțin până la Paște. Toată lumea început deja pregătirile, chiar și vedetele. Ellie White, însă, a scris pe blogul ei un mesaj emoţionant în care îndeamnă cititoarele să nu încurajeze tradiţia sacrificării mielului de Paşte.

„Ne credem Generaţia X sau Y, sau cum vrei să îi spui' dar trăim după aceeaşi gândire că şi bunicii noştri care nu aveau la îndemână atâta informaţie din care să culeagă şi să discearnă adevărul de mit!', a scris cântăreaţa pe blogul ei, elliewhite.ro.

Blonda a adăugat și detalii privind originea acestei tradiţii. Ba mai mult decât atât, ea a încercat să îşi convingă cititoarele să nu mănânce miel la masa de Paşte.

„Nu pot să cred că, în secolul în care trăim încă mai suntem atât de înapoiaţi încât să credem că dacă ucidem cu sânge rece un pui de animal ne va proteja de spirite rele (cred că mulţi nici nu ştiu semnificaţia uciderii mieilor). Înainte de creştinătate, mieii erau tăiaţi, după culoare, cu motive diferite: cei albi erau sacrificaţi divinităţilor solare, iar cei negri zeităţilor şi duhurilor malefice. În tradiţiile noastre s-au păstrat aceste diferenţieri şi semnificaţiile sacrificiului,' a mai scris Ellie White.

Ellie White este mama a doi copii, o fetiţă de aproape 2 ani şi un băieţel de 4 ani şi jumătate. Ea și-a încheiat mesajul emoţionant anunţând că atât ea cât şi întreaga sa familie nu vor mânca miel de Paşte.

Mihaela Tudor

Citește și:

Ellie White, mărturie șocantă: „Am făcut un avort!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete