Ellie White, mărturie șocantă: „Am făcut un avort!”

Ellie White are o familie frumoasă și este se poate considera o femeie împlinită. Cu toate acestea, viața ei nu a fost întotdeauna perfectă, ba chiar a luat decizii, despre care nu mulți au știut.

Cântăreața a făcut o mărturisire emoționantă despre un moment din viața sa când a făcut un avort. Ellie White susține că a simţit nevoia să scrie articolul de pe blog în contextul marşurilor şi dezbaterilor super vehemente pro sau contra avort.

Ellie White a făcut un avort

„Acum vreo 6 ani am făcut un avort. Am rămas însărcinată în ciuda faptului că luăm pastile contraceptive. Aşa a fost să fie. Am fost la doctor şi mi-a confirmat că este sarcina. Am plâns şi de bucurie, şi de teamă – eram complet nepregătită şi debusolată, dar nici o secundă nu am pus în balanţă viaţa bebeluşului. La următoarea vizită la doctor trebuia să îi auzim inimioară bătând. Nu a bătut. Niciodată. Era o sarcina toxică. S-a oprit în evoluţie la 6 săptămâni.

Am programat operaţia ziua următoare. În ziua în care am aflat că nu va există un bebe am plâns, am suferit. După operaţie am plâns şi mai tare şi, până la naşterea lui Mihăiţă, am ţinut în ramă, la vedere, ecografia primului bob de mazăre din corpul meu. Şi acum plâng de fiecare dată când mă gândesc la poza aia alb-negru care m-a făcut să tremur de emoţie. Un copil e un DAR! O minune!', a scris Ellie White pe blogul său.

Cântăreața a subliniat și faptul că „orice femeie are dreptul de a face cu corpul ei ce îşi doreşte' şi atrage atenţia că sunt mai multe nuanţe în decizia de a interzice avorturile. Ellie White a făcut și un îndemn pentru autorităţi „să se gândească la programe coerente de protecţie în zonele în care oamenii nu au nici mulţi bani şi nici acces la multe informaţii, pentru a fi cu toatele – noi, femeile – tratate egal.'

Ellie White are doi copii, Mihai (4 ani) şi Maria (1 an şi 9 luni).

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

O fostă prezentatoare TV din România și-a ținut sarcina secretă. Prima imagine cu burtica de gravidă

Jorge a devenit tătic pentru a doua oară! Soţia sa a născut, astăzi, un băiețel sănătos

Daniel Buzdugan, imaginea care face toți banii! Cum s-a fotografiat „matinalul': „Mi se pare…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete