Elevii se întorc de astăzi la cursuri. Când este programată următoarea vacanță?

vacanță elevi

După 3 săptămâni de vacanță, elevii se întorc de astăzi la cursuri. Cu toate acestea, timpul pe care îl vor petrece la școală este destul de scurt și asta pentru că următoarea vacanță este programată la începutul lunii februarie.

Când este programată următoarea vacanță?

După vacanța de iarnă, elevii se vor bucura curând de vacanța intersemestrială. În anul școlar 2017-2018, elevii din toate ciclurile de învățământ vor avea vacanță între 3 februarie 2018 și 11 februarie 2018. După vacanța dintre semestre, elevii vor reveni la școală, dar nici de această dată nu vor petrece prea mult timp la cursuri. Pentru că Paștele este foarte devreme în acest an, vacanța de primăvară este și ea programată la finalul lunii martie. Mai exact, elevii nu vor merge la școală în perioada  31 martie – 10 aprilie 2018.

În acest an școlar, vacanța de vară începe pe 16 iunie și se termină pe 9 septembrie 2018. Programul este diferit pentru elevii din anii terminali. Cei de clasa a XII-a vor finaliza cursurile pe 25 mai 2018, iar cei de clasa a VIII-a vor termina școala pe 8 iunie 2018.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Regulamentul de organizare a şcolilor a fost modificat! Ce vor fi obligați elevii să facă?

Veste proastă pentru profesori, la început de an! Îşi vor primi salariile cu întârziere

Ce spun specialiștii despre introducerea manualului unic: „Elevul poate folosi un manual alternativ, mai apropiat de stilul său de învățare'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie