Elena Ploieșteanu, femeia care a stat alături de Nelu Ploieșteanu în cele mai grele momente din viața sa

Elena Ploieșteanu, femeia care a stat alături de Nelu Ploieșteanu în cele mai grele momente din viața sa

Nelu Ploieșteanu, celebrul cântăreț de muzică lăutărească a fost unul dintre artiștii care întrețineau atmosfera la numeroase petreceri unde era invitat. De-a lungul timpului, acesta a muncit din greu pentru familia sa, unul dintre copiii lui având probleme grave de sănătate.

Acesta fiind și motivul pentru care soția lui Nelu Ploieșteanu a stat departe de ochii curioșilor, ocupându-se exclusiv de băiatul lor, Mihăiță, care era dependent de mama lui.

Din păcate, acesta a murit la vârsta de 32 de ani, iar acum tatăl său s-a stins din viață și probabil îi va cânta din nou în Ceruri. La 70 de ani, Nelu Ploieșteanu a decedat, fiind internat la Spitalul Floreasca deoarece era infectat cu noul coronavirus.

Elena Ploieșteanu, femeia care a stat alături de Nelu Ploieșteanu

Acum câțiva ani, soția lui Nelu Ploieșteanu l-a acuzat pe acesta că o înșeală de 13 ani. Cunoscutul cântăreț avea o relație paralelă, fapt ce a dus la despărțirea de cea care îi purta numele. După un șir lung de apariții televizate în care și-au spus reciproc vorbe dureroase, cei doi au mai acordat o șansă căsniciei lor.

Dispariția băiatului lor i-a adus din nou împreună și i-a apropiat, potrivit declarațiilor Elenei Ploieșteanu de acum trei ani.

„Problemele din ultima perioadă ne-au unit mult. Am plecat cu soțul meu, acum ne înțelegem destul de bine. Am reușit să depășim momentele negre din viața noastră. L-am iertat pentru tot ce a făcut în viață', a declarat Elena Ploieșteanu potrivit Click!

Nelu Ploieșteanu nu reușise să depășească pierderea copilului său, iar imediat după aplicarea restricțiilor impuse de pandemie, acesta suferea îngrozitor că nu mai poate ajunge la mormântul lui Mihăiță.

„Acum sunt în Bucureşti, cu familia, îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele (n.r.- artistul are patru fete) l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur.

De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric. De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă', a declarat Nelu Ploieșteanu pentru click.ro în urmă cu un an.

Acum, Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat alături de fiul său, la Cimitirul Străulești 2.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete