Elena Chiriac de la Survivor, primele declarații după ce a apărut cu băiatul Madonnei, Rocco Ritchie: „Este un tip foarte drăguț și foarte mișto”

Elena Chiriac a făcut primele declarații după ce a apărut cu băiatul Madonnei, Rocco Rictchie, în weekend. Fosta concurentă de la Survivor a spus ce fel de relație are cu fiul celebrei cântărețe.

În weekend, în București, Elena Chiriac a fost surprinsă la cină cu Rocco Ritchie, dar și cu mai mulți prieteni. De acolo, toți s-au îndreptat către Romaero, unde a avut loc festivalul SAGA, scrie Cancan. Imediat s-a zvonit că aceasta are o relație cu Rocco.

Acum, ea a spus ce se întâmplă și cum a decurs întâlnirea. „Am fost la cină împreună la un restaurant de pe Șoseaua Nordului, apoi am fost la festival, la Saga. Ne-am întâlnit în București, locuim amândoi în Londra. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Ne-am simțit bine împreună și la restaurant, ne-am distrat și la Saga', a dezvăluit Elena Chiriac pentru Fanatik.

Elena Chiriac: „Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați'

„Este un băiat super simpatic, o prezență foarte plăcută.Nu pot să mă pronunț în punctul în care sunt acum cu el. Nu pot să spun că nu îl văd ca pe un potential iubit. Este un tip foarte drăguț și foarte mișto. Este un băiat cu care am ieșit și s-a întâmplat să fim fotografiați. Dacă vom ieși a doua oară, cu siguranță nu vom fi fotografiați.

El nu locuiește în România. A fost o întâmplare să vină, a venit pentru festival (SAGA, n. red.)', a mai spus fosta finalistă Survivor.

rocSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Cucu de la Noaptea Târziu a zis că a avut o relație cu Elena Chiriac

Elena Chiriac neagă că a avut o relație cu Cucu. Sportiva spune că este vorba despre o neînțelegere și că au fost doar prieteni. „Inexistentă, neînțelegere… (n.r. – așa a definit legătura ei cu Cucu). Cred că a existat o neînțelegere la capitolul ăsta, mai ales că eu eram în Survivor. S-a înțeles greșit. Vreau să spun că noi suntem în continuare prieteni. Noi am fost prieteni. Am fost la UNTOLD împreună. Nu ne-am pupat’, a spus Elena Chiriac în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Tot la Pro TV, Elena Chiriac a spus că Emil Rengle i-a făcut avansuri la „Survivor România’ 2022. „Emil Rengle mi-a făcut avansuri. Au fost momente în care a avut o tentativă de a se apropia de mine. M-a chemat să dorm lângă el în baracă. Am dormit până la urmă lângă el în baracă’, a dezvăluit Elena Chiriac la PRO TV.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete