Ce a pățit Ernest cu una dintre admiratoarele lui: „Nu m-a lăsat să plec din casa ei, țin minte că m-am culcat pe jos, prin sufragerie”. Soțul ei era acasă

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' de la Kanal D, Ernest a povestit despre cele mai neașteptate momente pe care le-a trăit după ce a cunoscut celebritatea.

Prezentatorul de la Kanal D și-a câștigat notorietatea în cadrul reality-ului 'Big Broather', iar apoi femeile au început să roiască în jurul său. Astfel, la un moment dat, a fost luat cu japca de o femeie și dus la ea acasă, acolo unde a stat sechestrat o noapte, mai mult, soțul femeii a asistat la întregul episod, scrie Kanal D.

„Am început să învăț din greșeli, așa ar trebui să facă oricare dintre noi, și să nu mă mai urc în mașina oricui sau să ma duc cu oricine, oriunde îmi propune.

Au fost câteva momente de genul acesta, pentru că, până la urmă, despre asta îți vorbeam și mai devreme, nebunia aceea, pe care orice tânăr la vârsta aceea nu cred că ar spune 'Nu, domnule, eu mă duc acasă, să citesc o carte'. Ca și tânăr îți dorești să ai parte de cât mai multă nebunie, bănuiesc că e ceva normal la vârsta respectivă. Au fost câteva momente, marea majoritate s-au terminat cu bine, dar au fost și câteva episoade ciudățele, cum a fost cu respectiva, care nu m-a lăsat să plec din casă, țin minte că m-am culcat pe jos, prin sufragerie, mă rog, și am plecat a doua zi dimineață, chiar adormisem, plecaseră și ei de acolo. (n.r Și soțul?) Un ciudățel și omul acela, îți dai seama ce viață avea și el dacă prefera să facă treaba asta, să stea și să se uite la soția lui cum era cu alții', a declarat Ernest, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

ernest-sechestrat-admiratoare-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cine e Ernest

Ernest prezintă emisiunea „În căutarea adevărului”, de la Kanal D. El și-a câștigat notorietatea în urmă cu aproape două decenii, odată cu participarea la celebrul reality show “Big Brother', iar acum este una dintre cele mai puternice personalități din lumea televiziunii din România.

Cu o carieră solidă în televiziune, iubit de un public uriaș, de toate vârstele, Ernest a captat atenția milioanelor de oameni prin pasiunea sa pentru a explora evenimente și situații diverse de viață, dezvăluind mereu poveștile din spatele aparențelor. De numele lui se leagă emisiuni precum Ochii din umbră', Pe banii parinților' sau În căutarea adevărului'. Ernest are o viață personală împlinită, este căsătorit și are un fiu care a devenit centrul universului său.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete