Ela Crăciun, față în față cu Michael Douglas!

Ela Crăciun, jurnalistă și mamă a trei copii, a avut parte săptămâna trecută de un eveniment extrem de important: nunta surorii ei, Ana. Aceasta s-a căsătorit cu Michael Douglas.

Ela Crăciun a avut parte de un moment emoționant în weekend prilejuit de căsătoria surorii ei, Ana. Medic estetician, Ana Crăciun s-a căsătorit cu… Michael Douglas. Nu este acel Michael Douglas, faimosul actor, însă coincindența de nume este surprizătoare.

Emoțiile Elei au fost dublate de faptul că ea a fost cea care s-a ocupat de organizarea evenimentului și a vrut ca totul să iasă impecabil. „La un moment dat, am dat uitării orice emoție și m-a cuprins atmosfera de petrecere. Nici nu știu când a zburat timpul. Am plecat din local după ora 02:00 dimineață', a povestit aceasta.

„Lăsați totul în grija organizatorilor'

Cei trei copii și-au intrat în rolurile de domnișoară și cavaleri de onoare.

Nicholas a fost în centrul atenției în timpul evenimentului. Chiar dacă nu prea a înţeles exact ce se întâmplă, el a fost încântat de atmosferă și s-a bucurat de atenția pe care a primit-o de la toată lumea. Un moment neașteptat, dar și amuzant a fost în timpul valsului mirilor. O secundă l-am scăpat din ochi, cât să filmez și eu dansul. Doar mi-am întors privirea și l-am văzut pe ecranul telefonului cum fuge către ringul de dans şi se prinde de rochia surorii mele', a povestit celebra mămică.

Sfaturi pentru viitoarele mirese

Cele două surori au făcut și câteva recomandări celor care urmează să se căsătorească. Ana Crăciun a zis: „cu o săptămână înainte de nuntă, fetelor, relaxați-vă! Lăsați totul în grija organizatorilor, a soțului… în cazul meu, soțul meu m-a ajutat foarte mult, s-a ocupat de absolut tot.'

În plus, aceasta a subliniat cât de important este să îți pregătești totul cu două zile înainte: certificatele de naștere, de căsătorie, verighete, rochii, costumul mirelui, „pregătiți-le și verificați-le să fie în ordine'.

Citește și: Gabriela Oțil Prisăcariu a stârnit o revoluție online

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete