Gabriela Oțil Prisăcariu: „Am stârnit o adevărată revoluție cu înfășatul”

Însărcinată în 9 luni, Gabriela Oțil Prisăcariu și-a ținut la curent fanii cu dezvoltarea bebelușului, dar și cu alegerile ei în calitate de mamă. Însă una dintre opțiuni, prezentată în mediul virtual, a stârnit o adevărată „revoltă' online.

Gabrila Oțil Prisăcariu mai are foarte puțin și naște. Ea și Dani Oțil vor deveni părinții unui băiețel mult-dorit. Gabriela le-a vorbit în mod constant celor care o urmăresc despre evoluția sarcinii, precum și despre amenajarea camerei sau despre produsele pe care le-a cumpărat pentru cel mic.

De curând, Gabriela a vorbit și despre dorința de a-și înfășa bebelușul. Acest lucru însă a stârnit, așa cum a zis Gabriela, o adevărată „revoluție' în mediul online. Din acest motiv, a simțit nevoia să vină cu câteva precizări.

„V-am zis eu cum să vă creșteți copilul?'

În câteva story-uri pe Instagram, vedeta a ținut să clarifice și să-și spună punctul de vedere în legătură cu astfel de reacții: „Am stârnit o adevărată revoluție cu acest înfășat. Că nu se mai poartă, că e de pe timpuri. Fiecare își crește copilul așa cum vrea, înfășat, neînfășat, fiecare face cum simte. Plus că există, nu știu dacă știați, dar copiii se sperie de mânuțele lor, pentru că ei în burtică stau strânși, strânși, strânși. Acum, nu că m-aș pricepe eu foarte mult, dar fiecare face cum vrea. Înfășat, neînfășat. Ce, v-am zis eu cum să vă creșteți copilul? Era doar o discuție amuzantă. Nu mai știm… nu mai avem simțul umorului.'

Silueta perfectă

Un alt subiect de care femeile din comunitatea Gabrielei au fost mereu interesate a fost cel al numărului de kilograme acumulate în perioada sarcinii. Până în acest moment, Gabriela a luat 13 kilograme în plus, însă acestea nu se observă. În afară de burtică, silueta Gabrielei este impecabilă, așa cum era și înainte de sarcină.

Citește și: Roxana Vancea a pus sportul pe pauză

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete