El este fostul soț al Liei Bugnar: cunoscut și mega-premiat în branșă

Foto: Facebook/Radu Afrim

Are 56 de ani și e unul dintre cei mai titraţi scenografi de teatru din România. A luat de opt ori premiul UNITER pentru cea mai bună scenografie, iar în 2020 trebuia să fie prezent la Tokyo cu spectacolul  „Povestea prinţesei deocheate', în regia lui Silviu Purcărete. Acest spectacol extraordinar jucat la Sibiu fusese ales să deschidă Jocurile Olimpice 2020. Este Dragoș Buhagiar, fostul soț al Liei Bugnar. 

Lia Bugnar și Dragoș Buhagiar au făcut echipă în teatru și-n viața profesională timp de 12 ani. Cei doi au divorțat la începutul anului 2013. Cu umorul și autoironia care o caracterizează Lia Bugnar a și declarat în presa de atunci că “mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost cel mai important act de cultură pe care l-am făcut vreodată…”

Lia Bugnar este actriță și autoarea unor piese care se joacă cu casa închisă în multe teatre din țară. După divorțul de Dragoș Buhagiar, actrița s-a refugiat în scris și-n… yoga. Mai precis în Ashtanga Yoga, un stil dinamic de yoga, care se folosește de un flux constant de mișcări și de o respirație conștientă pentru a trece dintr-o postură într-alta.

În prezent Lia este într-o relație cu Anghel Damian, fiul regizorului și profesorului universitar doctor de la UNATC, Laurențiu Damian. Diferența de vârstă de 22 de ani dintre cei doi pare că nu contează și nu e luată în seamă, conform declarațiilor făcute jurnaliștilor curioși: “Dragostea ține de echilibru și de armonie.”

Puțini știu, însă, că numele din buletin al actriței nu este Lia și că aceasta a fost un an manechin la UCECOM alături de Manuela Hărăbor. Cariera ei s-a terminat brusc odată cu Revoluția din 89 când a decis că vrea să urmeze Facultatea de Teatru, IATC, cum se numea pe atunci, fiind admisă la clasa profesoarei Sanda Manu, una din cele mai exigente din cadrul institutului.

Foto: Facebook/Radu Afrim

Citeste și:

Relația cu un bărbat divorțat: la ce să te aștepți și ce nu-ți spune nimeni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete