Elon Musk, tată pentru a șaptea oară! Prima imagine cu bebelușul

Grimes

La începutul lunii ianuarie, muziciana Grimes (31 de ani), pe numele său real Claire Elise Boucher, mărturisea în mediul online că „a rămâne însărcinată este o stare a existenței foarte sălbatică și asemănătoare războiului”.

Elon Musk, tată pentru a șaptea oară! Iubita lui a născut

Luni, 4 mai, solista de origini canadiene a născut primul ei copil cu omul de afaceri Elon Musk (48 de ani). „Mama și bebelușul sunt bine”, a scris CEO-ul Tesla și Space X pe contul personal de Twitter.

Niciun alt detaliu referitor la bebeluș nu a fost dezvăluit, însă omul de afaceri a publicat o fotografie ținându-l în brațe pe Twitter. Imaginea în GALERIA FOTO!

La începutul lunii februarie, cântăreața mărturisea că nu era pregătită pentru a munci în timpul sarcinii.

„Cum faceți față jobului și sarcinii?? Îmi pare rău că nu mi-am promovat albumul așa cum ar fi trebuit, dar și că am fost absentă din online.

Această experiență a fost un oarecare chin. Am avut o serie de complicații la început, un al doilea trimestru decent, dar au început să mă doară toate la 25 de săptămâni.

[…]

Simt că am fost teribil de prost pregătită pentru asta fiindcă nu știu dacă sarcina este un subiect atât de vizibil și de discutat pe cât ar trebui să fie.

Nu cred că am înțeles pe deplin în ce mă băgam. A fost și bine, dar să muncesc îmi este mult mai greu. Merge bine scrisul [pieselor] și am multe idei nebune, dar orice activitate fizică mă obosește.

 […]”

Perechea și-a asumat relația participând în calitate de cuplu la gala Met a anului 2018 și ultima dată au fost fotografiați împreună la petrecerea de Crăciun a vedetei de reality-show Kim Kardashian, în decembrie.

Elon Musk mai are alți șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și s-a stins din viață la scurt timp.

Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani).

Foto: Instagram / Hepta.ro

Citește și:

Câte kg a luat Lili Sandu până acum în timpul sarcinii? „Nu mi-ar fi plăcut să trec prin sarcina asta cu supă”

Răspunsul Andreei Bălan pentru cei care i-au spus că este zgârcită: „Am devenit extrem de cumpătată”

Ea este fiica celei mai de succes femei de afaceri din România! Cum arată Norvina, fiica Anastasiei Soare?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete