Editura Litera şi-a deschis prima librărie

Librăria Litera va fi deschisă publicului larg în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Editura Litera oferă titluri din cele mai variate domenii: literatura, cărţi pentru copii şi tineret, dicţionare şi enciclopedii, albume, limbi străine, carte practică, călătorii, sănătate şi frumuseţe, dezvoltare personală.

Evenimentul de lansare a marcat şi startul unei campanii de conştientizare şi promovare a lecturii.

Desfăşurat sub sloganul „Uite cine citeşte!”, proiectul vizează importanţa lecturii în viaţa fiecăruia din noi şi aduce în prim plan persoane publice fotografiate în timp ce citesc cărţile preferate.

Scopul acestui proiect, realizat în colaborare cu personalităţi ale vieţii culturale şi sociale din Romania, este acela de a stimula cititul, de a oferi exemple relevante şi de a crea noi standarde de lectură.

Personalităţile care se alătură demersului Litera sunt: Stela Popescu, Valentin Uritescu, Dana Războiu, Monica Davidescu, Aurelian Temişan, Tora Vasilescu, Simona Pătruleasa, Iuliana Marciuc, Oana Sârbu, Simona Gherghe, Anca Ţurcaşiu şi mulţi alţii.

"Într-o lume care a uitat să (mai) citească, editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi. Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase.

O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire.

Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură", spune Cristina Vidrascu Sturza, director editorial al editurii Litera.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri