Echipele de la „Chefi la cuțite” 2023. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au ales concurenții

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au nominalizat concurenții pe care i-au ales pentru a-și forma echipele.

Echipa lui Sorin Bontea, reprezentată de culoarea roșie, este alcătuită din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și câștigătoarea cuțitului de aur, Nina Hariton.

Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea gri și este formată din: Iustin Radu Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova, Florin Borșaru și câștigătorul cuțitului de aur, Laurențiu Neamțu.

Iar echipa lui Cătălin Scărlătescu, care poartă tunici cu manșete negre, îi are în componență pe: Elena Ciot Monda, Lino Golden, Amalia Esa, George Popescu, Daniel Dragomir, Anamaria Ijac și câștigătorul cuțitului de aur, Paul Tudosescu.

„Mi-am făcut o echipă în așa fel încât mâncarea să poată fi gătită în timpul limită pe care îl avem, pentru că vom găti cu o mână la spate, vom găti legați, fiind 15 amulete împotriva noastră', a declarat Chef Dumitrescu. 'Mă bucur foarte tare că i-am ales pe ei. O să vedeți ce treabă bună voi face cu acești incredibili concurenți', a spus Chef Scărlătescu.

„Când îi vezi împreună, zici că a tunat și ne-a adunat. Pare că nu avem nicio legătură unii cu alții, dar eu cred că vom crea o chimie fantastică, un vibe foarte bun. Fiecare are rolul său în această echipă', a comentat cu umor Chef Sorin Bontea. De săptămâna viitoare, la Chefi la cuțite, confruntările sezonului 11 încep în forță!

echipa-chef-bonteaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete