E scris în stele! Cele mai potrivite destinații de vacanță în funcție de zodia ta

destinatii_vacanta_in_functie_de_zodie

Nu trebuie să fii devotată horoscopului ca să te entuziasmezi când vine vorba de predicții. Ideea conform căreia stelele poartă răspunsul viitorului nostru captivează de secole întreaga omenire. Recurgem la semnele zodiacului ca să anticipăm ce ne așteaptă săptămâna care vine sau să testăm compatibilitatea cu persoane noi care ne intră în viață așa că de ce nu am face la fel și în cazul destinațiilor de vacanță?

Când găsești destinația care se potrivește cu personalitatea și temperamentul tău, abia atunci ai parte de cea mai memorabilă vacanță sau city break din viața ta. Descoperă care e cea potrivită zodiei tale și verifică aceste oferte de city break ca să afli când este cel mai rentabil să îți iei următoarea vacanță.

Ți-am pregătit mai jos și numele țărilor și a orașelor care, istoric vorbind, poartă același semn zodiacal ca tine. Vei fi surprinsă – unele compatibilități le simți de ceva vreme.

Zodia: Pești (20 Februarie – 20 Martie). Cu suflet de artiști și o intuiție greu de egalat, peștii iubesc ideea de a se deconecta de la realitate și de a explora destinații exotice. Peștii au nevoie de solitudine pentru a reflecta și a se conecta la propriile emoții.

Destinația: Marrakech, Maroc. Te vei simți ca și cum ai călcat într-o altă lume când începi să cutreieri aleile care abundă în tarabe pline de condimente, măsline proaspete și ceramică pictată de mână. Asigură-te că faci o plimbare prin Majorelle Garden, o grădină botanică care scufundă centrul orașului în verde. Este deținută de renumitul designer de modă Yves Saint Laurent, care are nevoie, asemeni ție, din când în când,  de un moment de solitudine și liniște.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: nordul Franței, Africa de Nord, Portugalia, Samoa, Egipt, Mauritius, Namibia, Tunisia
 • orașe:  Varșovia, Alexandria, Grimsby, Ierusalim, Sevilia, Cowes

Zodia: Berbec (21 Martie- 20 aprilie). Berbecii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt curajoși, energici și impulsivi. Iubesc provocările fizice și petrecerea timpului liber în natură.

Destinația: California. Parcul Național Yosemite este locul de joacă perfect pentru un iubitor de natură asemeni ție. Închiriază o mașină și plimbă-te în zona Mammoth Lakes ca să vezi spectaculoasa intrare în parc. Dacă tot ajungi în America, asigură-te că stai cel puțin o săptămână prin locurile astea ca să iei contact cu viața sălbatică și să faci excursii care să-ți ajungă pentru o viață de om.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Palestina, Anglia, Germania, Polonia, Siria, Israel, Lituania, Senegal, Sierra Leone și  Zimbabwe
 • orașe:  Birmingham, Leicester, Florența, Cracovia, Napoli, Utrecht, Marsilia și Georgia.

destinatii_city break

Zodia: Taur (21 Aprilie-21 Mai). Taurii sunt romanticii autentici. În weekenduri iubesc să se relaxeze gătind sau făcându-și treabă prin grădină; au nevoie să fie înconjurați de cei dragi.

Destinația: Granada. Orașul spaniol este un hub cultural care pune pe tavă cele mai delicioase tapas iar străzile pulsează de ritmuri de flamenco. Vizitează Alhambra Palace – e o fortăreață impresionantă cu o grădină verde care se întinde pe o suprafață uimitor de vastă.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Cipru, Tasmania, Irlanda,  Elveția, Cuba, Serbia, Tanzania, Yemen
 • orașe:  Capri, Lucerna, Eastbound, Eastbourne, Hastings, Palermo, Leipzig, St. Louis, Dublin

 

Zodia: Gemeni (22 Mai- 21 Iunie). Gemenii sunt dependenți de companie. Sunt sociabili și vorbăreți. De asemenea, învață foarte repede și adoră să exploreze locuri noi, în special dacă acestea sunt doar la un zbor distanță.

Destinația: Tulum, Mexic. Cu plajele ei cu nisip fin și ape azurii, Tulum este destinația perfectă pentru o vacanță alături de prieteni sau familie. Potolește-ți curiozitatea vizitând ruinele maiașe în Tulum National Parc.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Islanda, sudul Italiei, Maroc, Tunisia, Belgia, Ecuador, Kuwait, Norvegia, Muntenegru, Suedia
 • orașe:  Nuremberg, Tripoli, San Francisco, Londra, Melbourne, Cardiff

Zodia: Rac (22 Iunie – 22 Iulie). Racii sunt firi artistice și creative. Prieteniile apropiate sunt importante pentru ei; la fel și mesele delicioase.

Destinația: Lisabona, Portugalia. Iubitorii de artă se vor îndrăgosti de străzile pline de artiști și de galerii. Pentru mâncare savuroasă, Mercado da Ribeira este locul unde cei mai talentați chefi ai Portugaliei prepară delicii culinare. Nu rata tartele portugheze cu cremă de vanilie – pasteis de nata.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: S.U.A, Paraguay, Scoția, Olanda, Rwanda, Slovenia, Coreea de Sud
 • orașe:  Manchester, New York, Stockholm, Tokyo, Veneția, York, Amsterdam, Milano

Zodia: Leu (23 Iulie- 21 August). Leii sunt dependenți de vacanțe. Nu își doresc să parcurgă distanțe mari, așa că city break-urile care abundă în posibilități de explorare artistică și teatrală sunt ideale pentru ei.

Destinația: Londra. Districtul West End e renumit pentru unele dintre cele mai bune teatre din lume care găzduiesc, desigur, și cele mai importante producții ale momentului.  Pub-urile, restaurantele și cluburile de noapte cu atmosferă halucinantă constituie alte motive pentru care o excursie la Londra nu trebuie să îți lipsească din palmares.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Franța, Italia, Macedonia, România, Sicilia,  Zanzibar, Bhutan, Bolivia, Indonezia, Coreea de Nord,  Kyrgyzstan, Malaysia, Maldive, Nicaragua, Pakistan, Mongolia, Seychelles, Singapore Ucraina, Madagascar
 • orașe: Bristol, Bombay, Chicago, Madrid, Los Angeles, Philadelphia, Roma

2016 Dino Reichmuth

Zodia: Fecioară (22 August- 23 Septembrie). Fecioarele iau foarte greu pauze. Așa că atunci când vine vremea unei vacanțe, destinația este foarte importantă. Fecioarele iubesc natura, mâncarea sănătoasă și curățenia.

Destinația: Lauterbrunnen, Elveția. Ce loc mai potrivit pentru o persoană care iubește armonia dacă nu un orășel tipic elvețian cu cabane din lemn și obloane colorate? Ia funicularul până la Jungfrau, unul dintre cei mai accesibili munți din Alpii Bernezi. Într-o zi senină, vei putea ochi atât Franța cât și Germania.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Grecia, Turcia, Uruguay, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Brazilia, Costa Rica, El Salvador, Estonia, Guatemala, Honduras, Mali, Mexico, Moldova, Qatar, Tajikistan
 • orașe: Atena, Paris, Toulouse, Corinth,  Boston

Zodia: Balanță (24 Septembrie-23 Octombrie). Balanțele sunt firi intelectuale și diplomate. Le place să împărtășească experiențe cu ceilalți, să aprecieze frumusețea din jur și să-și facă timp pentru o carte bună.

Destinația: Protaras, Cipru. Protaras este genul de stațiune cu plaje fermecătoare, perfectă pentru relaxare sub umbrele, glume cu prietenii și pauze de citit. La numai 10 minute de condus de Protaras se afla Cape Greco, unul dintre cele mai frumoase locuri din insula Cipru.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Tibet, Argentina, Austria, Burma, Canada, China, Japonia, Rusia, Botswana, Guinea Ecuatorială, Fiji, Iraq, Israel, Nigeria, Palau, Arabia Saudită, Uganda
 • orașe: Lisbona, Frankfurt, Copenhaga, Johannesburg, Viena, Nottingham, Antwerp

Optimized by JPEGmini 3.13.3.2TB 0x0b0b9085

Zodia: Scorpion (24 Octombrie -22 Noiembrie). Scorpionii sunt curajoși, pasionali și cinstiți. Sunt lideri înnăscuți care rareori iau pauze pentru ei.  Dar și când o fac…

Destinația: Burano, Italia. Orașul vibrant este un soi de Veneția, doar că fațadele clădirilor, îndreptate către canale, sunt pictate în culorile curcubeului. E locul în care scorpionul se va simți cu adevărat în largul lui, înconjurat de italieni la fel de pasionali și se va surprinde pișcând din senzualitatea graiului italian când își comandă pastele cu funghi porcini.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Angola, Moroc, Queensland, Siria, Norvegia, Bavaria, Antigua, Barbuda, Cambogia, Letonia, Liban, Panama, Turcia, Turkmenistan, Zambia
 • orașe: Cincinnati, Liverpool, Newcastle, Washington DC, Baltimore, New Orleans

 

Zodia: Săgetător (23 Noiembrie – 22 Decembrie). Zodia celor curioși și energici. Caută aventura cu orice prilej și vor să se scalde în libertate.

Destinația: Sankt Petersburg, Rusia. Sankt Petersburg e un tablou al Rusiei imperiale cu bijuterii arhitectonice și de design, decorate cu aur și pietre prețioase, menite să impresioneze orice președinte de stat. Ca să ne asigurăm că ți-am stârnit curiozitatea, află că muzeele adăpostesc colecții de tablouri făcute din plictiseala unui aristocrat rus atât de bogat încât a cheltuit la Paris o avere pentru zeci de tablouri ale unui singur pictor preferat.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Spania, Australia, Chile, China, Ungaria, Africa de Sud, Singapore, Bangladesh, Barbados, Camerun, Kazakhstan, Kenya, Libia, Mauritania
 • orașe: Toronto, Budapesta, Napoli, Nottingham, Sheffield, Stuttgart

 

Zodia: Capricorn (23 Decembrie – 20 Ianuarie). Capricornii sunt familști convinși. Sunt firi practice și foarte disciplinate.

Destinația: Gothenburg, Suedia. E al doilea oraș ca mărime din Suedia și cel mai mare centru comercial din Scandinavia – tot ce trebuie să știe o fire practică în căutarea unor argumente valide pentru alegerea unei destinații. Undeva, la baza firii sale, capricornul are un spirit aventuros care poate fi alimentat de o plimbare cu feribotul în poate cea mai populară destinație: Arhipelagul Sudic Gothenburg – o localitate pitorească, formată din mai multe insule mici de un farmec nordic particular.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: India, Bulgaria, Mexic, Marea Britanie, Albania, Afganistan, Lituania, Bosnia, Brunei, Cehia, Haiti, Nauru, Slovacia, Sudan
 • orașe:  Brandenburg, Brussels, Delhi, Mexico City, Port Said, Oxford, Ghent

Zodia: Vărsător (21 Ianuarie – 19 Februarie) . Scopul vieții unui vărsător este să fugă de plictiseală cu orice cost. Vor să aibă parte de aventuri și să fie independenți.

Destinația:  Abu Dhabi, Emiratele Arabe. Abu Dhabi este o insulă în Golful Persic. Nu va trebui, deci, să-ți faci griji, plictiseala e ultimul lucru care ți se poate întâmpla într-un oraș care-ți pune la dispoziție variante nenumărate de călătorit pe mare, sarfari în deșert, obiective turistice și sesiuni interminabile de shopping în malluri ca o junglă.

Ce alte destinații sunt compatibile cu tine, la nivel zodiacal:

 • țări: Iran, Finlanda, Rusia, Suedia, Ethiopia, Vatican, Sri Lanka
 • orașe:  Hamburg, Helsinki, Moscova, Salzburg, St. Petersburg, Bremen

Nimic nu e întâmplător în viață. Nici măcar alegerea destinației de vacanță. Se spune că locurile au energii aparte și că ele pot fi simțite doar de oamenii cu același tip de vibrație. O avea legătură cu zodiacul, ce ziceți?

Sursa foto: Shutterstock.com, Copyright: Jamen Percy, Jose Ignacio Soto; Unsplash.com, Copyright: Dino Reichmuth,Dirk Sebregts 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber