Durere fără margini: Aurel Pădureanu, mesaj trimis de Cornelia Catanga dincolo de moarte

Durere fără margini: Aurel Pădureanu, mesaj trimis de Cornelia Catanga dincolo de moarte

Trecerea în neființă a Corneliei Catanga a produs multă durere în inima celor care i-au apreciat talentul, dar mai ales a celor apropiați. Aurel Pădureanu, partenerul artistei de viață este încă devastat de moartea acesteia, iar de curând, acesta a mărturisit că imediat după moartea ei, a primit „vești' de la soția sa.

Intepretul de muzică lăutărească a fost invitat în emisiunea „Showbiz Report' și a povestit cum a primit mesaje de la soția sa decedată. Aurel Pădureanu a spus că, la scurt timp de la moartea Corneliei Catanga, mama acesteia i-a apărut în vis unei vecine și i-a comunicat că s-a regăsit cu fiica sa „pe lumea cealaltă'.

La auzul celor spuse de vecină, soțul regretatei artiste a intrepretat totul ca pe un mesaj venit din partea Corneliei Catanga.

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea. A spus: „am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine' și i-a zis că „mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună'. Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil', a spus Aurel Pădureanu.

Singurul mod în care Aurel Pădureanu își poate alina dorul de Cornelia Catanga este să meargă la cimitirul unde își doarme somnul de veci artista care cânta la acordeon mai bine decât un bărbat. Acesta a spus că se duce o dată la două zile și deși pleacă de acolo cu sufletul încărcat, nu poate să nu mai meargă.

„Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu. De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă', a mai mărturisit Aurel Pădureanu la „Showbiz Report'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete