Tudor Ionescu a slăbit 40 kilograme. Care este alimentul pe care l-a scos din meniul său?

Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project a cântat cea mai nouă piesă a sa la „Neatza cu Răzvan și Dani', însă i-a surprins pe toți cu  schimbarea sa de look.

Invitat în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', Tudor Ionescu a povestit că a reușit să dea jos, în 4 ani, 40 de kilograme, astfel că, de la 104 kilograme a ajuns la 64. Fiind foarte activ pe rețelele de socializare, un admirator i-a apreciat determinare și totuși l-a întrebat: „Unde sunt fălcuțele de altădată?'

O schimbare pe care a adoptat-o în alimentația sa este renunțarea definitiv la consumul de carne.

„Am început de patru ani acest proces de slăbire, dar la un moment dat stagnam. De la 104 cât aveam în 2016, am ajuns la 64. Acum nu mai mi-e poftă de mancare, nu mai mananc nici carne de un an de zile, dar mănânc orice altceva. Am încercat o săptămâna fără carne, mi-a priit, apoi am încercat un an. Dacă toată viața am mancat carne…. Sunt un pofticios. Am mâncat pita cu unsoare de curând', a mărturisit Tudor de la Fly Project.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

De asemenea, el a vorbit și despre schimbările care au avut loc în trupa Fly Project

„Trupa Fly Project continuă, doar că Dan nu mai face parte din echipă, dar vorbim în continuare', a povestit solistul, la Antena 1.

Tudor Ionescu este împreună cu o fostă prezentatoare de televiziune, Anamaria. Împreună au o fetiță, însă momentele dificile din familia lor nu au lipsit, având un episod de infidelitate. Soția lui a declarat că au trecut peste acest moment pentru că a fost multă iubire la mijloc.

Foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete