După multe relații eșuate, Roxana Marcu și-a găsit din nou fericirea și iubește din nou: „Întotdeauna o să existe cineva în viața mea”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Când vine vorba despre dragoste, putem spune că Roxana Marcu nu avut prea mare noroc în viață. Și-a dorit cu mare ardoare o familie, însă pur și simplu nu a găsit omul potrivit alături de care să îmbătrânească.

Are doi copii cu tați diferiți, iar prima fată nu a fost văzută de tatăl ei niciodată. Când a rămas pentru prima dată însărcinată, Roxana Marcu a fost obligată de iubitul său de atunci să avorteze, pentru că viitorul lor copil nu era băiat.

Are o poveste cruntă de viață, dar cu toate acestea, prezentatoarea TV nu și-a pierdut puterea de a zâmbi. În cadrul unui interviu pentru revista Avantaje, Roxana Marcu a dezvăluit că nu și-a pierdut speranța când vine vorba despre iubire.

Roxana Marcu iubit 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Roxana Marcu are un nou iubit

Chiar dacă după a născut doi copii, ea a avut parte de mai multe relații eșuate, prezentatoarea a mărturisit că încă mai crede în dragoste, iubește din nou și se mare că este mai fericită ca niciodată. Roxana a confirmat că este cineva în viața ei.

„Cu dragostea stau foarte bine. Eu mereu am stat bine, dar și prost în același timp. Toată lumea mă întreabă, cum stai cu dragostea? Că toți mă văd așa veselă, zic: „mamă e îndrăgostită'. Dar și pe Facebook, dacă pun o poză din vacanță cu o inimioară îmi zice lumea mamă „ești îndrăgostită, mamă casă de piatră, te măriți'. Dar sunt ok sincer, adică îmi place să fiu îndrăgostită, îmi place să încep o relație nouă. Sunt obișnuită cu idea de a te despărți, nu mai cred în relațiile acelea de lungă durară, care duc la căsnicie. Nu cred în asta. Iau din fiecare relație ce este frumos, cât merge, nu fac compromisuri în relații, dacă nu mai merge, încerc să mă despart frumos, pentru că nu mai am nici 18, 19, 20 de ani să stau să mă joc trei ani de zile și apoi să stau să trag de relație să fiu cu el. Nu, nu vreau asta. Dacă merge bine, cât suntem fericiți rămânem împreună, cât nu, nu mă mai interesează.

Întotdeauna o să existe cineva în viața mea, serios pentru că am mare lipici așa la oameni în general și nu am cum să stau singură, și nici nu sunt genul care atunci când se desparte de cineva să stea 6 luni să-și lingă rănile sau să sufere foarte tare acasă, să nu mai poată de durere, nu. Pentru că atunci când iau decizia de a mă despărți de cineva sau el ia decizia de a se despărți de mine, știu că nu mai e ce a fost, nu mai e ce trebuie și ar trebui să ne simțim bine amândoi, că nu am ajuns la 90 de ani, să realizăm că am pierdut anii. Și de asta mi-e foarte ușor, am terminat o relație, încep să ies la mese, să socializez, să îi dau o șansă unui alt bărbat să intre în viața mea, a mea atât, nu a copiilor mei,' a mărturisit Roxana Marcu, pentru Revista Avantaje.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

De ce a plecat, de fapt, Roxana Marcu de la Antena Stars? Prezentatoarea a făcut declarații uluitoare: „Mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați'

La 36 de ani, are o siluetă de adolescentă! Secretul Roxanei Marcu ce o ajută să nu se îngrașe, chiar dacă mănâncă mult: „Sunt pofticioasă!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete