După ce o altă femeie a fost atacată, astăzi, la metrou, agresoarea a fost prinsă la stația Pipera

După ce o altă femeie a fost atacată, astăzi, la metrou, agresoarea a fost prinsă la stația Pipera

În această dimineață, avut loc un nou incident la metrou, care a avut loc în stația Unirii 2. O femeie a anunțat poliția după ce a fost amenințată de o altă femeie. În urmă cu puțin timp, presupusa agresoare a fost prinsă de autorități.

Agresoarea a fost prinsă la stația Pipera

Ea a fost găsită în zona stației de metrou Pipera, la suprafață și a fost dusă la audieri. Femeia este din București și are 57 de ani, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, conform digi24.ro.

Se pare că a fost depistată după elementele vestimentare, dar  „și alte chestiuni pe care le-au luat în calcul colegii noștri', a mai spus Diana Sarca.

Purtătorul de cuvânt a mai precizat că între reclamantă și agresoarea sa nu a existat fizic și că femeia de 57 de ani ar fi spus ceva legat de copiii ei, care ar fi decedați.

Pe e-mail, a mai fost primită o plângere referitoare la o agresiune similară. În aceste momente se fac verificări pentru a se vedea dacă este vorba despre același tip de agresiune, comisă de aceeași persoană. Plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 42 de ani, la Poliția Metrou. Ea susține că a fost amenințată de o femeie în vârstă de 60 de ani, care i-ar fi spus „nu scapi de mine'.

Foto: Poliția Capitalei

Mihaela Tudor

Citește și:

Un nou incident la metrou. O femeie a fost amenințată cu moartea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri