După ce o altă femeie a fost atacată, astăzi, la metrou, agresoarea a fost prinsă la stația Pipera

După ce o altă femeie a fost atacată, astăzi, la metrou, agresoarea a fost prinsă la stația Pipera

În această dimineață, avut loc un nou incident la metrou, care a avut loc în stația Unirii 2. O femeie a anunțat poliția după ce a fost amenințată de o altă femeie. În urmă cu puțin timp, presupusa agresoare a fost prinsă de autorități.

Agresoarea a fost prinsă la stația Pipera

Ea a fost găsită în zona stației de metrou Pipera, la suprafață și a fost dusă la audieri. Femeia este din București și are 57 de ani, a spus Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, conform digi24.ro.

Se pare că a fost depistată după elementele vestimentare, dar  „și alte chestiuni pe care le-au luat în calcul colegii noștri', a mai spus Diana Sarca.

Purtătorul de cuvânt a mai precizat că între reclamantă și agresoarea sa nu a existat fizic și că femeia de 57 de ani ar fi spus ceva legat de copiii ei, care ar fi decedați.

Pe e-mail, a mai fost primită o plângere referitoare la o agresiune similară. În aceste momente se fac verificări pentru a se vedea dacă este vorba despre același tip de agresiune, comisă de aceeași persoană. Plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 42 de ani, la Poliția Metrou. Ea susține că a fost amenințată de o femeie în vârstă de 60 de ani, care i-ar fi spus „nu scapi de mine'.

Foto: Poliția Capitalei

Mihaela Tudor

Citește și:

Un nou incident la metrou. O femeie a fost amenințată cu moartea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Stiri