După ce a lăsat însărcinată o româncă, cunoscutul jucător de tenis Alexander Zverev este acuzat de violență domestică

După ce a lăsat însărcinată o româncă, cunoscutul jucător de tenis Alexander Zverev este acuzat de violență domestică

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev a câștigat în două săptămâni două titluri ATP. Din cauza problemelor amoroase, acesta nu se poate bucura pe deplin de reușita sportivă. „Sasha', cum este poreclit de prieteni, este protagonistul propriei „telenovele'.

Brenda Patea, fosta lui iubită de origine română este însărcinată cu copilul lui, însă aceasta a declarat că nu vrea să audă de Alexander Zverev. După ce a aflat acest lucru, tenismenul se află din nou pe prima pagină a ziarelor, dar de data asta din cauza unor acuzații grave.

Olia Șaripova, femeia cu care jucătorul de tenis s-a iubit înaintea Brendei Patea, susține că a fost terorizată de acesta, scrie Prosport.

Aceasta îl acuză pe Zverev că în timpul relației a avut numeroase reacții violente, iar tensiunile au luat amploare în timpul turneului de la US Open 2019: „Într-o zi, am ieșit împreună cu soția lui Daniil Medvedev și cu o altă prietenă, am zăbovit puțin prin oraș, iar Sasha s-a enervat. Când am ajuns acasă, ne-am certat. Practic, toate certurile noastre porneau de la nimicuri'.

Și-a încuiat iubita în camera de hotel

Olia Șaripova spune că după ce a agresat-o, jucătorul de tenis neamț ar fi încuiat-o în camera de hotel: „A încercat să mă sugrume cu o pernă, apoi am vrut să fug din cameră, dar nu m-a lăsat! În cele din urmă am reușit să scap și am fugit desculță, cu telefonul în mână', a declarat tânăra rusoaică.

Întâmplările parcă desprinse dintr-un film au continuat.  I s-au adus acuzații incredibil celui care este numărul 7 mondial: „M-am ascuns în hotel, dar Sasha a coborât și m-a găsit. Am plâns și am vrut să plec, dar el a vrut să mă întorc în cameră și să vorbim. Apoi am realizat că nu pot purta un dialog cu el. M-a împins în perete și mi-a spus că îmi poate face orice, pentru că nu va păți nimic'.

Olia și Zverev s-au împăcat pentru o scurtă perioadă de timp, în ciuda comportamentului necuviincios al sportivului. Olia a declarat că este dispusă să facă testul poligraf pentru a-și proba cele spuse.

După ce s-a despărțit de rusoaică, Alexander Zverev și-a găsit imediat alinarea în brațele Brendei Patea. Zilele trecute aceasta a anunțat că este gravidă în 20 de săptămâni cu Alexander, însă nu vrea să mai aibă de-a face cu tenismenul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro