Drama actriței Melisa Dongel din serialul „Dragostea plutește în aer”

Frumoasa actriță Melisa Dongel care joacă în serialul de succes, „Dragostea plutește în aer, difuzat de Happy Channel, a avut curajul de a spune lumii întregi drama prin care a trecut pe când era doar o adolescentă.

Melisa Dongel, în vârstă de 22 de ani, este o actriță din Turcia extrem cunoscută care a jucat în multe producții. În spatele zâmbetului său molipsitor și al frumuseții răpitoare se află o dramă greu de dus de orice tânără copilă.

Aceasta a dezvăluit că a fost violată și bătută de tatăl pe când era doar o adolescentă, la 15 ani. De altfel, după cum a făcut cunoscut, mama ei nu a crezut-o la început și când în sfârșit și-a dat seama de adevăr, acesta a rugat-o să nu spună nimic nimănui.

Actrița a vorbit deschis despre trecutul ei oribil cu ocazia încercării de a obține custodia surorii sale minore, mama lor fiind în Rusia. Tatăl „monstru' se află în închisoare de patru ani, executând o pedeapsă pentru abuz în care a acționat în detrimentul fiicei și al soției sale.

Tatăl Melisei a fost arestat și reținut în timp ce tânăra actriță a primit sprijin psihologic, mult timp pentru a depăși trauma lăsată de experiența de coșmar de abuz a părintelui ei.

„Nu m-am gândit niciodată să devin actor. Am vrut să fiu psiholog. Dar viața m-a condus la actorie', a spus Melisa Dongel într-un interviu, potrivit News Beezer.

Melisa-DongelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Într-o țară în care incidentele de abuz sau chiar uciderea femeilor sunt o întâmplare zilnică, plângerile publice precum cele ale actriței Melisa Dongel vin să confirme statisticile Organizației Mondiale a Sănătății, conform cărora 38% dintre femeile din Turcia vor fi victime ale violenței o dată în viață.

Asociația Women’s Shelter – Purple Shelter din Istanbul, care își propune să combată violența împotriva femeilor a declarat că de cele mai multe ori justiția achită acuzatul în astfel de cazuri notând în dosar că victimele ar suferi de probleme psihologice.

După mărturisirea Melisei Dongel, mulți oameni din Turcia cred că multe femei vor fi încurajate să denunțe public incidente similare.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete