Andreea Mantea revine pe băncile școlii: „Sunt vise neîndeplinite”

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Aceasta se bucură de un real succes în carieră și face față cu brio provocărilor de mămică. În prezent, vedeta se află în „Casa iubirii', un nou proiect difuzat de Kanal D.

Andreea Mantea a vorbit recent într-un interviu despre ce visele sale neîmplinite. La cei 36 de ani, prezentatoarea TV își dorește ca din toamnă să se înscrie la o facultate, una de suflet pe care nu a reușit să o urmeze atunci când era mai tânără.

„Am un vis. Vreau să dau la Facultatea de Psihologie, la toamnă. Sunt vise neîndeplinite. Îmi doresc, chiar vreau să fac asta. Se schimbă gândurile din copilărie. Una e, în copilărie, când visezi să te faci medic veterinar, și alta este la maturitate', a povestit Andreea Mantea pentru EGO.ro.

Potrivit spuselor acesteia, dorința ei de a urma cursuri de psihologie nu are de a face cu propriile traume, deoarece consideră că până acum a știut cum să le depășească și să le trateze. Ea vrea doar să obțină o diplomă în acest domeniu pentru că a reușit de-a lungul timpului să fie de ajutor multor oameni ascultându-le problemele. Prin urmare, a exercitat cumva aceasta profesie, însă fără o certificare oficială.

„Nu fac facultatea asta pentru mine. Eu mă înțeleg foarte bine și mai ales pe ceilalți. Sunt atât de bună pe ceea ce fac. Iertați-mă că mă laud singură. Dar sunt bună în relația mea cu cei care mi-au cerut ajutorul de fiecare dată. În momentul în care întorci niște oameni de pe un drum care se termină urât, cumva cred că eu merit și o diplomă în sensul ăsta. Vreau să fie oficial. Am lucrat foarte mult, cu foarte multe persoane și consider că am făcut foarte bine ce am făcut.

Am oprit multe lucruri rele, iar persoanele respective sunt foarte bine, văd viața cum o văd eu, pentru că i-am învățat să se bucure din absolut tot ce au, cât de puțin ar fi și văd viața altfel. A trecut mult timp de la discuția cu mine și nu au mai avut nicio cădere. Sunt foarte mândră de mine și aș vrea ceva oficial. Vreau să mă apuc serios de treabă, pentru că sunt multe aspecte pe care eu nu le cunosc și îmi e teamă să nu greșesc', a mai adăugat prezentatoarea de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete