Drama actorului Vladimir Găitan. Este tatăl a doi copii, dar a suferit mult până ca visul lui să devină realitate: “Am pierdut șapte copii…”

Drama actorului Vladimir Găitan

Vladimir Găitan este unul dintre cei mai mari actori ai României, iar talentul cu care a fost înzestrat l-a ajutat să intre în pielea celor mai dificile personaje. Pentru rolurile interpretate magistral, actorul a fost premiat de două ori pentru întreaga sa activitate, bucurându-se de respectul și aprecierea publicului.

Din punct de vedere profesional, viața a fost generoasă cu Vladimir Găitan, însă în plan personal, actorul a trecut prin momente grele, adevărate drame care i-au marcat existența.

Drama actorului Vladimir Găitan

A devenit tată de două ori și se mândrește cu fiul său, Alexandru, care trăiește la Londra, dar și cu fiica sa, Gloria, care a ales o carieră tot în lumea actoriei, alegere pe care Vladimir Găitan a acceptat-o foarte greu. Relația cu familia a fost întotdeauna una specială pentru Vladimir Găitan, iar actorul și-a dorit foarte mult să devină tată, dar până să își strângă în brațe primul copil a fost nevoit să treacă prin momente cumplite. Soția lui Vladimir Găitan a avut grave probleme de sănătate. A pierdut șapte sarcini, iar pentru a aduce pe lume primul copil al cuplului a fost nevoită să își petreacă majoritatea timpului în pat.

“Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii, şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut. Am fost anchetat de Securitate cum nu doresc duşmanilor. Am trăit un coşmar. Iar când a apărut fiul meu, Alexandru, preţul a fost extraordinar: soţia mea nu s-a mişcat din pat. Mi-am dorit atât de mult copii încât n-am conceput să fiu un tată sever.”, a spus Vladimir Găitan, potrivit okmagazine.ro

Traumele prin care a trecut alături de soția sa l-au făcut pe Vladimir Găitan să fie un tată iubitor și protector. Fiica actorului mărturisea într-un interviu mai vechi că tatăl a răsfățat-o peste măsură, în timp ce mama a încercat să păstreze un echilibru.

Foto: libertatea.ro

Citește și:

Cristina Spătar, schimbare radicală de look: Când toată lumea vrea extensii…'

Cum a reacționat prințul Harry când a aflat că mama sa a murit? A vrut să facă un gest impresionant, dar a fost împiedicat de prințul Charles

Zina Dumitrescu, transportată de urgență la spital: A renunțat să mai lupte…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete