Zina Dumitrescu, transportată de urgență la spital: “A renunțat să mai lupte…”

Zina Dumitrescu, transportată de urgență la spital

Zina Dumitrescu a fost transportată de urgență la spital, asta după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit. În ultimele zile, fosta creatoare de modă s-a simțit tot mai rău, a refuzat să mai mănânce, iar medicii și cei care o îngrijesc în cadrul unei fundații pentru bătrâni pun toate aceste simptome pe seama unei depresii puternice. 

Zina Dumitrescu, transportată de urgență la spital

Zina Dumitrescu, numită de către prieteni și apropiați “mama modei din România”, a ajuns de urgență la spital. Informațiile despre starea de sănătate a Zinei Dumitrescu sunt îngrijorătoare și potrivit medicilor, fosta creatoare de modă pare că a renunțat să mai lupte pentru viață.

“Da, este adevărat. Doctorul a decis să o ducem la spital, să chemăm salvarea. A venit salvarea, a fost dusă la spitalul Elias unde a fost investigată medical și a primit un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare. Suntem tot timpul lângă dânsa și facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea, gândurile și felul de a comunica cu noi în continuare. Nu știm exact ce gândește și cum dorește să fie în continuare. Începem și tratamentul care i s-a prescris astăzi de la spital. E pe baza unei depresii tot comportamentul. Starea dânsei a fost în continuare identică, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei, ba din contră, nu dorește să mănânce. Eu cred că băiatul a venit mult prea târziu și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să își schimbe comportamentul, gândurile și să iasă din starea aceasta de depresie.”, a spus Ioan Casian, patronul unei fundații pentru bătrâni, pentru emisiunea “Agenția Vip”, potrivit a1.ro.

Apropiații fostei creatoare de modă au sperat că vizita fiului ei, după mai mulți ani de absență, o va ajuta pe aceasta să își revină, însă starea ei nu s-a îmbunătățit.

Foto: libertatea.ro

Citește și: 

Cum a scăpat Adela Popescu de depresia postnatală

Teo Trandafir: Mircea Badea este omul care m-a ținut de mână la spital'

De ce și-a schimbat Meghan Markle coafura? A renunțat la cocul dezordonat, iar alegerea ducesei are legătură cu sarcina

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete