Cum a reacționat prințul Harry când a aflat că mama sa a murit? A vrut să facă un gest impresionant, dar a fost împiedicat de prințul Charles

Prințul Harry a avut o relație specială cu mama sa, prințesa Diana, motiv pentru care moartea acesteia l-a afectat puternic pe actualul duce de Sussex. În momentul în care a aflat că mama sa a murit, prințul Harry a vrut să facă un gest impresionant, dar a fost împiedicat de prințul Charles. 

Dispariția unui părinte este greu de acceptat indiferent de vârstă, însă durerea este cu atât mai mare când acest lucru se întâmplă în copilărie. Prințul Harry și-a pierdut mama când avea doar 12 ani, iar acest lucru l-a afectat peste măsură. După moartea prințesei Diana, prințul Harry a refuzat să accepte că nu o va mai vedea niciodată și a dezvoltat o formă de depresie.

Cum a reacționat prințul Harry când a aflat că mama sa a murit?

Prințul Harry se afla în vacanță alături tatăl, fratele și bunica sa în momentul în care prințesa Diana a murit. Prințul Charles le-a vorbit celor doi copii despre evenimentul tragic, iar în momentul în care a aflat cumplita veste, prințul Harry a reacționat imediat. Și-a dorit să meargă la Paris pentru a recupera trupul prințesei Diana, însă prințul Charles l-a împiedicat. În plus, se pare că regina Elisabeta a II-a s-a opus dorinței prințului Charles de a pleca la Paris, menționând că principala lui grijă trebuie să rămână protejarea copiilor.

“Charles a luat decizia de a merge la Paris pentru a aduce în țară trupul prințesei Diana. A fost o mișcare surprinzătoare și curajoasă. Era fostul ei soț, nu avea niciun drept să fie acolo, doar în calitate de tată al fiilor ei. Charles a vrut să ia avionul regal spre Paris, dar regina s-a opus. Charles s-a luptat pentru Diana mai mult decât a făcut-o când ea făcea parte din viața lui.”, a spus Richard Kay într-un documentar, potrivit mirror.co.uk.

După moartea prințesei Diana, prințul Harry s-a luptat cu depresia și a evitat să vorbească multă vreme despre aceste subiect.

“Unul dintre cele mai grele lucruri pentru un părinte este să le spună copiilor că celălalt părinte a murit. Cum poți face asta, nu știu. Dar, el a fost acolo pentru noi. A fost unul din doi care a rămas și a încercat să facă tot ce e mai bun ca să se asigure că suntem protejați și bine îngrijiți.“, a mărturisit prințul Harry, potrivit mirror.co.uk.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Zina Dumitrescu, transportată de urgență la spital: A renunțat să mai lupte…'

Cum a scăpat Adela Popescu de depresia postnatală

Bătrânețea nu o sperie pe Salma Hayek. Actrița se mândrește cu primele fire de păr alb

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete