Dragă Avantaje: Cum îi spun iubitei mele că am un copil după o aventură de o noapte?

Dragă Avantaje,

Fiica mea are aproape doi ani. Încerc să găsesc modalitatea corectă de a-i spune prietenei mele despre copil deși până acum am tot evitat, probabil din lașitate.

Mă simt ca un monstru – am mințit-o pe femeia pe care o iubesc de ani de zile

Am 33 de ani, iubita mea are 31 de ani și suntem împreună de cinci ani. Este o femeie grozavă – mă sprjină și mă susține, este amabilă și amuzantă.

Cum s-a întâmplat să am un copil de doi ani deși sunt într-o relație de cinci ani? Ei bine, s-a întâmplat odată să ne certăm foarte tare și amândoi am crezut că este sfârșitul relației noastre. Nu eram pregătit să locuim împreună și i-am spus-o franc, fără s-o menajez. A ieșit val-vârtej pe ușă reproșându-mi că sunt imatur, iresponsabil și complet nepregătit pentru viață. În seara aceea prietenii mei m-au invitat într-un club, unde recunosc, m-am distrat, am băut o bere în plus și am flirtat cu o fată de care îmi amintesc foarte puține lucruri.

De fapt, nu-mi amintesc foarte multe pentru că halbele de bere erau golite într-un timp record.

Se pare că nu a durat mult până am început să cochetez cu fata aceea. Știu că a fost greșit, dar am fost flatat de cât de dornică era de o aventură. Era foarte sexy… Am sărutat-o și am invitat-o ​​la a mine unde, evident am ajuns să facem sex. Nu a fost grozav și s-a terminat în câteva minute.

Mi-am închipuit că nu voi mai auzi niciodată de ea. Dar două luni mai târziu, ea mi-a trimis un mesaj. A spus că este însărcinată și că bebelușul este al meu.

Și acum să revenim în prezent: m-am împăcat cu prietena mea la câteva zile după ceartă dar am evitat să-i spun de aventura mea și evident de copil. Când mă duc să-mi văd fetița îi spun că mă duc la o verișoară…

Urmează să ne mutăm împreună luna viitoare după ce în cele din urmă am fost de acord, așa că va trebui să-i spun la un moment dat.

Ma simt ca un monstru. Am mințit-o pe femeia pe care o iubesc de ani de zile.”

Avantaje:

Noi toți facem greseli. Asta nu înseamnă că suntem oameni răi, ci doar că am luat o decizie greșită. Cheia este să învățăm din greșeli și să nu le mai facem. În ceea ce privește povestea cu partenera ta, nu există nici o scuză-pansament pentru ce s-a întâmplat. Indicat este să fii sincer. După cum bine spui, adevărul va ieși la iveală. Nu ai cum să scapi.

Nu încerca să oferi scuze pentru ceea ce ai făcut. În schimb, concentrează-te asupra modului în care doriți să fiți împreună și să vă dedicați lucrurilor pe care le construiți.

Fii pregătit ca ea să ceară timp și spațiu pentru a gândi lucrurile și acțiunile tale. Atenție!! Încrederea se clădește în timp. Și se poate dărâma cu viteza trădării.

Foto: 123rf

Confesiunea unei cititoare: Nu mai am deloc încredere în mine, sunt o epavă..'

Confesiunea unei cititoare: Povestea mea este pentru toate femeile singure care și-au pierdut speranța…

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povestile voastre