Dorin Negrau prezenta noua colectie – Fashionred Carpet

Dorin Negrau prezenta noua colectie – Fashionred  Carpet

Fashionred Carpet
Fashionred Carpet
o colectie de rochii de seara realizata din materiale fluide pretioase precum muselina, matasea, voalurile cu insertii in culori rafinate, pastelate, dar si asocieri inedite de materiale caracteristice designerului Dorin Negrau.

Colectia a fost inspirata de perioada stilului clasic, pedant, atent la cele mai mici detalii al doamnelor din lumea veche. Rochiile prezentate ne vor introduce intr o lume princiara o lume in care oricine poate fi vedeta. Este nevoie doar de o rochie cu trena pentru a avea atitudinea de castigatoare a Oscarului pentru eleganta si rafinament.

Alaturi de modele de top, pe scena vor defila actritele Ana Ularu, Mirela Oprisor, Madalina Dragici, Rodica Lazar, Crina Semciuc, Alina Grigore, Ozana Oncea, Dorothea Petre, Medeea Marinescu, Meda Victor. Evenimentul va fi transmis live pe ecranele COCOR Media Chanel si pe perfecte.ro, cu sprijinul celor de la perfecte.ro..

Colectia Fashionred Carpet a avut avantpremiera in Beirut in luna decembrie, iar in luna aprilie va fi prezentata in Dubai in cadrul targului de produse de lux.

In cadrul evenimentului veti avea ocazia sa degustati unul dintre produsele Liliac Transylvania oferit de partenerul nostru Amb Wine Company, un welcome drink spectaculos de culoarea somonului, cu arome de căpsuni si fructe rosii.

Iar pentru a ne introduce in atmosfera din vremurile de poveste vom putea sa ne racorim cu apa Perena, din Izvorul Calina, apa ce in anul 1886 era transportata de care cu boi la Curtea Imperiala de la Viena, cunoscuta in acea vreme ca WASSER VON CALINA – Apa minerala Perenna Premier.

Make-up-ul asigurat de Le-Makiage, hair style salonul SALERM. In plus partenerii nostri vor realiza demostratii pentru invitati de excelenta in make-up si hair style.

Parteneri media: Unica, Unica.ro, DivaHair, Karena, Cocor Media Chanel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri