Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3

Doppelherz Aktiv Magneziu + Calciu + D3
Uncategorized

Calciul si magneziul sunt mineralele care fac parte din numeroase procese metabolice ale organismului nostru:

Magneziul ajuta la functionarea normala a sistemului nervos si a functiei normale a sistemului muscular, inclusiv a miocardului si este un element indispensabil celulelor.
Principalele semne ale carentei de magneziu sunt: dureri de cap; senzatie de oboseala; tremuraturi; furnicaturi sau amorteli ale membrelor; carcei; aritmie cardiaca; stari de depresie si nervozitate; fragilitate a parului, a unghiilor si a dintilor.

Calciul este important in mentinerea structurii osoase, a functiei musculare, precum si in coagularea sangvina.
Ca semne ale carentei de calciu amintim: senzatia de furnicaturi sau amorteala la nivelul membrelor; carcei; tulburari ale ciclului menstrual; osteoporoza; lentoare in vindecarea ranilor; rahitism si tulburari de crestere; spasmofilie; nervozitate.

Tabletele efervescente de la Doppelherz Aktiv contin, pe langa Calciu si Magneziu, si factorul de depunere al calciului Vitamina D3.

Important: Vitamina D3 ghideaza preluarea calciului si sprijina mentinerea substantei osoase. Vitamina D3 poate fi produsa de catre organism prin actiunea luminii solare, insa de cele mai multe ori aceasta productie este insuficienta.

O suplimentare cu Doppelherz aktiv Magneziu+Calciu+D3 tablete efervescente este recomandata in cazul unui aport insuficient din alimentatie sau in cazul unui consum crescut, de exemplu prin:
• efort fizic crescut (de exemplu sport de performanta)
• un mod de viata nesanatos (consum de tutun si alcool)

Doar o tableta de la Doppelherz aktiv Magneziu + Calciu+ D3 acopera necesarul zilnic al unui adult din aceasta substanta.

Tabletele efervescente Doppelherz aktiv Magneziu + Calciu + D3 se gasesc in farmacii la pretul de 24 lei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din