Doliu în muzică. Solistul trupei “The Prodigy” a murit la vârsta de 49 de ani

solistul trupei

În lumea muzicală internațională este doliu după ce solistul trupei “The Prodigy” a murit. Keith Flint avea doar 49 de ani și a fost găsit fără viață în locuința sa din Essex, pe data de 4 martie.

Keith Flint, solistul trupei “The Prodigy”, a murit la vârsta de 49 de ani, cauza decesului fiind necunoscută până la momentul actual. Cu toate că decesul său a șocat întreaga lume muzicală, moartea acestuia nu este considerată una suspectă. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea care este cauza exactă a morții lui Keith Flint.

Solistul trupei “The Prodigy” a murit la vârsta de 49 de ani

Vestea morții solistului trupei “The Prodigy” a fost confirmată de un purtător de cuvânt al poliției din Essex.

“Am fost chemați de o persoană care a spus că își face griji pentru starea de sănătate a unui bărbat care locuiește la adresa Brook Hill, North End. Am mers la fața locului și, din păcate, un bărbat de 49 de ani a fost găsit mort pe podea. Rudele au fost informate. Moartea lui nu este tratată ca fiind una suspectă și un dosar va fi pregătit pentru medicul legist.”, a precizat purtătorul de cuvânt, potrivit theguardian.com.

Keith Flint a fost un simbol al muzicii britanice în anii 1990. Privirea intensă, coafura extravagantă și energia de care dădea dovadă pe scenă sunt detaliile pe care publicul le aprecia la Keith Flint.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Keith Flint, solistul trupei “The Prodigy”.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Actorul care și-a pierdut toată familia la cutremurul din 1977. A fost găsit după 7 zile, în brațele bunicii

La ce truc apelează Romanița Iovan pentru a-și păstra tinerețea? Vedeta a dezvăluit care este secretul ei: Îmi pun de seara într-o carafă…'

Cine este noua vecină de la Neața cu Răzvan și Dani'? Ea i-a luat locul Flaviei Mihășan

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete