Actorul care și-a pierdut mama și bunica la cutremurul din 1977. A fost găsit după 7 zile, în brațele bunicii

Actorul care și-a pierdut toată familia la cutremurul din 1977SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

4 martie 1977 este ziua care a marcat România. Cutremurul devastator care a avut loc în această zi a lăsat urmări grave, traume, a destrămat familii și și-a pus puternic amprenta asupra celor care au fost martorii acestui eveniment. Un celebru actor român și-a pierdut mama și bunica la cutremurul din 1977. A fost găsit după 7 zile, sub dărâmături, în brațele bunicii. 

Cuvântul cutremur îi îngrozește pe toți cei care în 1977 au simțit cum în doar câteva secunde, întreaga lor viață poate fi pusă la pământ. Seismul a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter și a durat 56 de secunde. Pare puțin, dar a fost suficient pentru ca o mulțime de persoane să își piardă viața, fiind găsite ulterior sub dărâmături.

Actorul care și-a pierdut mama și bunica la cutremurul din 1977

Îl vedem zâmbind, urcând pe scenă la Teatrul de Revistă, însă viața l-a pus la mare încercare. Actorul Nae Alexandru și-a pierdut mama și bunica la cutremurul din 1977. Avea doar 4 luni când blocul în care locuia s-a prăbușit, potrivit libertatea.ro. Într-un mod inexplicabil, el a supraviețuit. A fost găsit în viață după 7 zile, în brațele bunicii care a reușit să îl protejeze.

La 44 de ani de la cutremurul din 1977, Dan Negru îl consideră pe Nae Alexandru un miracol tocmai pentru că a reușit să supraviețuiască și să își construiască o carieră în actorie.

“Am filmat zilele astea cu Nae Alexandru, actor la Teatrul de Revistă. El e miracolul cutremurului din 4 martie! Avea 4 luni în ‘77 când blocul s-a prăbușit omorându-i familia! Salvatorii l-au găsit după 7 zile în brațele bunicii, moartă, care l-a protejat cu propriul corp. Nae e povestea despre miracole…”, a scris Dan Negru pe facebook.

În cutremurul de pe 4 martie 1977 și-au pierdut viața personalități importante ale României, printre care Doina Badea, Filofteia Lăcătușu, Veronica Porumbacu, Daniela Caurea, Eliza Petrăchescu, Toma Caragiu și Alexandru Bocăneț, iar poveștile lor le poți citi în ediția de martie a revistei Avantaje, în dosarul special dedicat cutremurului din 1977.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Nae Alexandru.

Foto: facebook

Citește și:

La ce truc apelează Romanița Iovan pentru a-și păstra tinerețea? Vedeta a dezvăluit care este secretul ei: Îmi pun de seara într-o carafă…'

Cine este noua vecină de la Neața cu Răzvan și Dani'? Ea i-a luat locul Flaviei Mihășan

Toți merităm a doua șansă, nu-i așa? Marcel Manoliu, concurentul de la Românii au talent, fost pușcăriaș pentru tentativă de omor, știe cel mai bine de ce…

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete